Juni 2019 in outfits

Ik weet niet hoe het komt dat juni zo ongelooflijk snel voorbij is gegaan. Vandaag is het alweer juli, en in juli heb ik om een of andere reden maar 3 outfits gepost. Het overzicht van mijn outfits in juni 2019 is daarom heel, heel kort, maar daarom niet minder leuk. Al zijn het er weinig, het zijn wel echt outfits waar ik zelf heel blij mee was. 

1. I Don’t

Deze outfit bevat een statement: I don’t. Ik draag dit statement om te laten zien dat ik mij niet verplicht voel om dingen te doen die ik niet wil. Ik draag wat ik wil, ik gedraag mij zoals ik wil. Weet je wat deze outfit helemaal zou afmaken? Een van de goedkope telefoonhoesjes van Casimoda. Het liefst een rode, maar het is moeilijk om een hoesje te vinden voor mijn OnePlus 5. Iemand tips?

LIPSTICK: L’ORÉAL PARIS // ROK: NIKKIE // SOKKEN: BURLINGTON // SNEAKERS: ADIDAS

2. Black Short Sleeve Boxy Loungewear Set

Een lange titel, voor een supersimpele outfit. Deze loungewear set ziet er leuk uit én zit fijn! Ik bestelde hem bij Femme Luxe Finery, waar ik ook dezelfde set met slangenprint bestellen. Ik moet toegeven: de zwarte is het leukst. Het stofje is lekker zacht en voelt best luxueus aan (terwijl hij echt spotgoedkoop was). Hij is verkrijgbaar in allemaal verschillende kleuren en printjes, en ik ben echt aan het denken dat ik er nog een paar ga bestellen, haha!

Loungewear set: Femme Luxe Finery // Sneakers: Nikkie

3. Summer Glow

En toen was het eindelijk zomer, en meteen trok ik een van mijn mooiste zomerjurken aan. Hij is van & Other Stories en ik was er meteen verliefd op. Hij is van linnen, en dat is de eerste reden waarom ik voor deze jurk viel, maar ook de warme kleuren maken mij enthousiast. Deze is een echte topper!

Jurk: & Other Stories // Sandalen: New Look // Tasje: YSL // Zonnebril: vergeten

Welke outfit vind jij het leukst?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.