Outfit: See-through

Ik heb het al een paar keer gezegd: ik hou van linnen. Zeker nu het wat warmer is, zou ik alle dagen van de zomer willen doorbrengen in linnen kleding. Ik heb ondertussen al een jurk, een hemd, een broek. Maar een jumpsuit had ik nog niet. Met de nadruk op “had”, want nu is daar dus verandering in gebracht.

Wat een heerlijke outfit om te dragen als het wat warmer is. Het ziet er stijlvol uit, maar is toch niet te warm. De onderkant van de jumpsuit valt heel flowy en dat maakt het zo’n leuke zomeroutfit.

Mijn jumpsuit is van Weekday. Het is het eerste item dat ik van het merk bezit, maar ik heb ondertussen al veel kleding gespot van Weekday waar ik m’n oogje op heb laten vallen. Hun items zijn best betaalbaar, en toch van topkwaliteit. Deze jumpsuit is heerlijk om te dragen, en ziet er prachtig uit.

Ik heb gekozen voor een paar laarsjes van Steve Madden. Dit paar heet Drooky en het is transparant. Ze hebben studs die er langs de voor- en achterkant overheen lopen, en dat maakt ze net wat stoerder. Ik vind het zelf wel elegant om je voet te laten zien, maar ik heb niet altijd zin in een open schoen of een sandaal. Dit paar schoenen is misschien niet het meest comfortabele, maar het ziet er wel heel fancy uit!

Mijn tasje is van Ted Baker. Het is een beige/roze variant die gemakkelijk te combineren is. Mijn zonnebril is mijn favoriete bril van Ray Ban. Die heb ik nu al een tijdje en ik vind hem nog steeds echt prachtig.

Jumpsuit: Weekday // Laarsjes: Steve Madden // Tasje: Ted Baker // Zonnebril: Ray Ban


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.