4 x ESSIE Summer 2019

Als er één seizoen is waarin ik het wel fijn vind om een fel nagellakje te dragen, is het de zomer. Mij zal je meestal zien lopen met een neutraal kleurtje op mijn nagels, en héél soms ruil ik mijn nude en lichtroze in voor een opvallender kleurtje. Ik kan je nu al verklappen: de kleurtjes uit de Essie Summer 2019 collectie zijn écht fel! 

Ik kreeg vier van de zes kleurtjes opgestuurd, en ik vind ze er nu al super snoeperig uitzien. Drie felle kleurtjes en een nude bruin-roze. Ik ben heel benieuwd hoe deze lakjes er zullen uitzien op mijn nagels.

Essie Summer 2019, € 9,99 per lakje

Ik begin met kleur nummer 627 Soles on Fire. Wat een zalige kleur. Ik begin meteen al met mijn favoriet. Ik vind oranje tegenwoordig een supermooie kleur, en deze lak met semi-matte finish is echt heel opvallend. Dit lakje doet mijn huid er trouwens nét nog wat gebruinder uitzien. Je hebt wel drie laagjes nodig om hem echt heel dekkend te maken, maar hij droogt wel ontzettend snel op.

Dit is 628 Strike A Rose. Een neonroze lakje dat ook een semi-matte finish heeft. Deze is ook ontzettend fel en opvallend, ik word er vanzelf blij van. Dekkend in twee laagjes.

Kijk nu hoe cute deze 630 Take The Lead is! Het is een schattig babyblauw kleurtje met een semi-matte finish. Een heerlijk, romantisch kleurtje dat heel flatterend staat op je nagels. Dekt perfect in twee laagjes.

Ik sluit af met kleur 631 Claim To Flame. Ik heb twee laagjes aangebracht, maar ik denk dat je er best nog één laagje bij doet om helemaal goed te zijn. Deze tint is een beetje terracota-achtig, en is wat neutraler dan de andere lakjes.

Conclusie

Normaal draag ik niet heel graag opvallende kleuren, maar voor de lakjes uit de Essie Summer 2019 lijn maak ik graag een uitzondering. Stuk voor stuk hebben ze een semi-matte finish, waardoor ze héél snel droog zijn. Na een minuut zijn ze al aanraak-droog, en tien minuten later zijn ze uitgehard. Win! Mijn favoriet is Soles On Fire, die heb ik ook op terwijl ik aan het typen ben en ik word er echt blij van.

De lakjes van Essie zijn verkrijgbaar bij de drogist en online.

Essie Summer 2019, € 9,99 per lakje

Welke kleur vind jij het mooist?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.