Outfit: Pink Lady

Pink is my happy color. Hoewel ik niet heel veel roze kleding heb, vind ik het wel een hele mooie kleur om te dragen. Vandaag ben ik een echte pink lady, want mijn jurk is felroze. Het is een fantastisch jurkje voor de zomer, en mijn juwelen in schelpjesthema geven me dat heerlijke beach gevoel.


Vinden jullie dat ik goed sta met deze roze kleur? Ik ben alleszins al fan, ik word blij van fuchsia en dankzij het lichte en losse stofje kan ik dit jurkje ook dragen als het heel warm is.

Mijn jurk is van My Jewellery. Ze hebben echt hele leuke zomerjurkjes, waarvan deze jurk met een open rug mijn favoriet was. Ook mijn juwelen zijn van My Jewellery. Schelpjes zijn weer helemaal in, en ze doen me een klein beetje denken aan die schelpjeskettingen die surfers (en ook niet-surfers) droegen in de jaren ’90, maar dan cool. Ik vind het er superleuk uitzien, en het geeft me een heerlijk ontspannen gevoel. Alsof ik op het strand ben, maar dan in het midden van Antwerpen.

Ik moet dringend op zoek gaan naar een nieuw paar sandalen. Deze kocht ik een paar jaar geleden bij New Look (denk ik, ik weet het zelfs niet meer) en ze vallen bijna uit elkaar. Ondertussen heb ik een nieuw paar besteld van Missguided, dat er bijna hetzelfde uitziet.

En op mijn neus draag ik uiteraard mijn favoriete Ray Ban zonnebril. Dit elegante en neutrale model staat bij alles perfect. Het goud maakt alles nét wat luxueuzer, en dankzij het lichte montuur is het fris en licht.

Wat vinden jullie er trouwens van dat mijn smoothie matcht met mijn outfit? Ik drink bijna elke dag een smoothie, en roze smoothies vind ik het allerlekkerst. Lees trouwens hier mijn beste-smoothie-ooit recept!

Jurk: My Jewellery // Enkelbandje en oorbellen: My Jewellery // Sandalen: New Look // Zonnebril: Ray Ban

Draag jij vaak roze?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.