Interieurwishlist Juli 2019

Ik wil het nog eens over interieur hebben, aangezien ik er de laatste tijd alweer heel veel mee bezig ben geweest. Het allerliefst ga ik bij anderen binnen om een kijkje te nemen hoe zij van hun huis een thuis maken. Wat ik ook heerlijk vind is om rommelmarktjes af te struinen, en uiteraard is er op het internet ook ontzettend veel te vinden. Vandaag deel ik mijn wishlist voor mijn interieur! 

Een nieuwe zetel

Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe zetel. Die van mij ben ik ondertussen echt beu. Ik vind hem te donker, te simpel, ik vind er echt helemaal niks meer aan. Online ben ik al een aantal goedkope bankstellen tegengekomen die ik er wel leuk vind uitzien, maar ik ben er nog niet helemaal uit. Hieronder een overzichtje met ideetjes. Welke vind jij het tofst?

Ik vind ze allemaal wel iets hebben, maar ik moet zien dat het bij mij binnen past. Ik heb niet zo’n heel groot appartement, dus de zetel mag mijn interieur niet te hard domineren. Het moet een mooi geheel worden en mooi blenden.

Meer decoratie

Mijn interieur is vrij simpel, en dat vind ik ergens goed, maar anderzijds wil ik het ook meer persoonlijkheid geven. Ik wil graag dat mijn appartementje beter is ingericht door meer decoratieve elementen te gebruiken in mijn inrichting. Ik heb al heel wat mooie dingen online gevonden, hieronder een deel van mijn selectie.

Zoveel leuke spulletjes, hé! Ik hou voornamelijk van gouden accenten, fijne decoratiespulletjes en statement stukken om neer te zetten.

Planten

Planten geven je interieur zo ontzettend veel leven, en ik wil mijn huis er vol van zetten. Ik vond de allerleukste webshop met de mooiste planten, en ik wil stiekem alles. Als het aan mij zou liggen zou mijn appartement eruitzien als een jungle. Maar hier vind je mijn topfavorieten.

Ik vind vooral de gatenplant prachtig. De bladeren zijn op dit moment zo populair als print op kleding, en ze geven me een heerlijk zomers gevoel. Ik zie hem al helemaal naast mijn buffetkast staan.

Hoe geef jij je interieur een update?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

  • Kelly schreef:

    Mooie items! Planten zijn altijd goed. Ik update eigenlijk alleen in de kerst periode haha. Voor de rest maak ik eigenlijk geen drastische veranderingen 🙂

  • Thomas schreef:

    Momenteel druk met het inrichten van de verbouwde zolder. Blijft wel lastig om een keuze te maken. De meest basis dingen hebben we nu staan, tijd voor de accessoires en verdere aankleding. Er is zoveel leuks… maak dan maar eens een keuze!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.