Mylène Moments: mijn bestelling

Een paar weken geleden was ik uitgenodigd voor een Mylène party. Ik vertelde toen al over Mylène Moments, het nieuwe concept waarbij je een Moment uitkiest voor je Mylène party waar je meer over wil weten. Wij kozen voor Skincare, maar ook alle andere producten waren ter plaatse om te ontdekken. Aan het einde van de party plaatste ik een bestelling, en vandaag vertel ik je er alles over. 

De party zelf was ontzettend leuk. Ik heb heel veel informatie gekregen over het merk, over de producten en wat nieuw is. Er waren overal hoekjes met producten waar je ze kon ruiken, voelen en proberen. Na de uitleg heeft de consulente me een aantal producten aangeraden waarmee ze dacht dat ik heel blij zou zijn. Dus ik plaatste een bestelling, en inderdaad: ik ben er heel blij mee!

Ik heb vier producten gekozen die ik er heel interessant vond uitzien:

Caribou Room Sticks, € 25,40
Froya Body Oil, € 22,00
The Botanical Body Scrub, € 19,40
Imagine Pillow Spray, € 8,10

Ik hou ervan als mijn appartement lekker ruikt, en ik heb daarom ook altijd lekkere geurstokjes staan. Aangezien mijn favoriete geurstokjes uit een limited edition kwamen, was ik al langer op zoek naar een nieuwe geur die mijn appartement kan opfrissen. Deze Caribou geurstokjes zijn daar perfect voor! En het flesje ziet er echt mooi en stijlvol uit, vind je ook niet?

Een aanrader van de Mylèneconsulente was deze Froya Body Oil. De huid van mijn lichaam is zo droog als een woestijn, dus ik kreeg als tip om deze olie te gebruiken. En ja, hoor, mijn huid ziet er al beter uit na de olie 2 keer te gebruiken. Bovendien ruikt hij superlekker. Dankjewel voor de tip!

Om mijn huid nog beter te verzorgen, bestelde ik ook de The Botanical Body Scrub. Het is een scrub die heerlijk naar dennen ruikt, en je huid exfolieert én verzorgt. Ik ben meteen gevallen voor de geur, zo fris. Omdat ik zelf wel vaak zelfbruiner gebruik, vind ik een scrub wel altijd fijn, en deze is echt heerlijk in gebruik.

Ik sluit af met een Pillow Spray. Deze spray zorgt voor een goede en ontspannen nachtrust. Aangezien ik alleen moet slapen voor drie weken omdat mijn vriend naar zijn familie in Kroatië is, komt deze als geroepen! De geur is hemels, en ik heb tot nu toe elke nacht heerlijk geslapen.

Conclusie

Ik vind de productjes die ik heb gekozen super, en ik raad je ook zeker aan om eens deel te nemen aan een Mylène party (of er eentje zelf te organiseren). Op de party heb ik alles eens kunnen proberen, en heb ik ontzettend veel bijgeleerd. Het was niet alleen een interessante, maar ook hele leuke avond met een ontspannen sfeer. Mijn favoriete product is de The Botanical Body Scrub, alleen al omdat hij zo heerlijk ruikt.

Heb jij al eens een Mylène party gedaan?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.