Outfit: Soft Neutral Glam

Vandaag hou ik het neutraal, maar toch superglamoureus. Ik heb namelijk een jurk aangekregen die niet zomaar voor elke dag is. Het is een glanzende, nude-roze jurk met een volledig open rug. Ik vind hem prachtig, al heb ik nog niet meteen de juiste gelegenheid gevonden om hem te dragen. Toch wou ik hem al even laten zien, dus vandaag stel ik je mijn soft neutral glam outfit voor. 

Zoals je kan zien is dit niet meteen een jurk die je zomaar naar school of naar je werk kan dragen, haha. Hij laat weinig aan de verbeelding over, en ik voel me er zelfs een beetje onzeker in. Maar daar zet ik me wel over, want ik vind hem wel heel mooi. De jurk is van Femme Luxe Finery, en ga zeker ook eens kijken naar hun andere satijnen jurken.

Ik vind de stof mooi en zacht, en daardoor ook flatterend. Ik vind ook de open rug mooi, al vind ik dat de elastiek het een beetje verpest. Volgens mij is deze jurk ook nét iets mooier als je een vollere boezem hebt, want soms had ik het idee dat de stof bovenaan iets te losjes zat.

Omdat de kleur van de jurk zo neutraal is, kan je er eigenlijk veel verschillende schoenen bij aandoen. Ik hield het nude en koos voor mijn Steve Madden pumps. Ze staan er supergoed bij, en mijn benen lijken lang doordat de kleur bijna perfect matcht met mijn huidskleur.

Ik draag mijn horloge van Danish Design om de look af te maken. Dit model is prachtig en heeft mesh bandjes, die zilver en goud zijn. Ik vind het er ontzettend elegant uitzien. Dit is misschien wel een van mijn favoriete horloges!

Jurk: Femme Luxe Finery // Pumps: Steve Madden // Horloge: Danish Design 

Wat vind jij van mijn jurk?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.