Ik heb mijn smartphone gepimpt!

Ik heb mijn smartphone ondertussen al twee jaar, denk ik, en ik ben er nog steeds heel tevreden over. Maar sinds ik hem kocht ziet hij er al hetzelfde uit. Een beetje saai, vond ik, dus ik besloot om wat accessoires te bestellen om van mijn OnePlus de beste smartphone ooit te maken!  

Ik plaatste een uitgebreide bestelling zodat mijn smartphone de mooiste én handigste wordt, haha. Mijn smartphone heeft me al veel diensten bewezen; ik gebruik hem elke dag – misschien zelfs elk uur. Voor de eerste keer ooit heeft mijn smartphone een gsm hoesje, want die zijn best moeilijk te vinden voor OnePlus, maar op de website waar ik een bestelling plaatsen zijn er echt nog veel. Een iPhone hoesje, een Samsung Galaxy hoesje, een Huawei P Smart Z hoesje, een iPad hoes of zelfs een OnePlus hoesje? Ze hebben het allemaal. En nog veel meer! Ik toon je graag wat ik bestelde.

Ik begin met het coolste: een toetsenbord dat werkt met Bluetooth. Ik gebruik mijn gsm heel vaak, maar vind het niet zo fijn om te typen op mijn smartphonetoetsenbord. Nu gebruik ik mijn Bluetooth toetsenbord om lange berichten, captions of comments te typen. Een superhandige gadget die je ook kan gebruiken voor je tablet!

Ik bestelde uiteraard ook een hoesje – eindelijk ziet mijn smartphone er cute uit – en een popsocket met marmerprint en een paar schattige stickers om mijn smartphone mee te pimpen. Ik vind het fantastisch!

Een selfiestick had ik ook nog niet, dus nu kan ik nog betere selfies maken met deze stick. Tegenwoordig maak ik veel minder selfies, maar zo’n stick is toch altijd handig. Aangezien ik bijna op vakantie vertrek, kwam hij op het juiste moment. Ik kijk er al naar uit om zotte foto’s te maken met mijn smartphone. Gebruik jij soms een selfiestick?

Ik gebruik mijn smartphone regelmatig om foto’s mee te maken, maar soms heb je nét wat minder mogelijkheden. Met deze smartphone lensjes kan je je hoek verbreden én macro foto’s maken. Je clipt ze gewoon op je smartphone en plots ziet je foto er veel beter uit. Ik vind het superleuk om te spelen met de nieuwe mogelijkheden die mijn smartphonecamera biedt. Echt handig!

Het laatste item is eigenlijk een cadeautje voor mijn zus. Floor kan zich nooit oriënteren, en rijdt altijd verkeerd. Het is echt overdreven, dus ik vond dat ik een handje moest helpen. Met dit opzetstuk voor het stuur van je fiets kan je je GPS gebruiken terwijl je aan het fietsen bent. Omdat mijn zus overal met de fiets heen gaat, is dit echt de ideale oplossing. Het tasje beschermt je smartphone tegen regen en wind, en het touchscreen werkt door het zakje heen. Ondertussen heeft ze hem al geprobeerd, en gisteren kwam ze perfect op tijd aan, zonder te verdwalen. En geloof mij: voor mijn zus is dat echt indrukwekkend.

Welke gadgets heb jij voor je smartphone?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.