Mijn bestelling bij LookFantastic!

Lucky me, ik mocht een bestelling plaatsen bij een van de beste beautywebsites: LookFantastic. Elke beautylover zal kwijlen bij het zien van hun aanbod, want ze hebben superveel merken waar ik verslaafd aan ben, maar ook heel wat merken die ik nog niet ken – en die ik zo snel mogelijk wil ontdekken. Ik plaatste een grote bestelling, en unbox hem vandaag samen met jou! 

Mijn hart gaat een klein beetje sneller slaan als ik mijn bestelling zie, want ik kan echt niet wachten om alles uit te proberen. Welk product valt jou als eerste op? Ik heb een aantal producten besteld waar ik al veel over heb gehoord en die ik al langer wilde uitproberen, maar ook een aantal die ik nog niet kende, maar die wel mijn interesse hebben gewekt.

Als eerste wist ik dat ik de producten van The Ordinary moést uitproberen. Deze huidverzorgingslijn is budgetproof, en goedgekeurd door Paula Begoun (van Paula’s Choice). Het beste van twee werelden, dus, en ik wilde ze heel graag uitproberen. Ik hou je zeker op de hoogte van hoe mijn huid reageert op deze producten.

The Ordinary “Buffet”, € 14,95
The Ordinary Serum Foundation, € 6,95
The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion, € 9,45
The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%, € 6,45

Ik zag dat ze ook de haarverzorging van Mane ’n Tail aanbieden, en die wil ik echt al jaren uitproberen. Deze producten zijn eigenlijk bedoeld om paardenhaar te verzorgen, maar ze bleken al snel supergoed te werken voor mensenhaar. Het klinkt misschien een beetje raar, maar ze verzorgen je haar diep, en maken het voller, langer en gezonder dan ooit. Je kan je natuurlijk al voorstellen dat ik deze met heel veel plezier wilde testen.

Mane ’n Tail Original Shampoo & Conditioner, € 15,45

Waarschijnlijk ken je deze al, maar ik had hem nog nooit uitgeprobeerd. Ik heb de voorbije jaren zoveel goeds gelezen over de Pixi Glow Tonic, maar nooit zelf besteld. Dit was het ideale moment om hem ook te bestellen, en dat deed ik. Het is een exfoliërende toner met 5% glycolzuur, waardoor je huid er stralend en fris zal uitzien.

Pixi Glow Tonic, € 23,95

Jullie weten ondertussen misschien dat ik een grote gebruiker ben van zelfbruiner. Ik heb al een aantal merken geprobeerd, en heb ondertussen mijn favorieten, maar de zelfbruiners van Fake Bake schijnen echt de allerbeste te zijn. Hij zou lekker ruiken en een prachtige gouden gloed aan je huid geven. Ik bestelde hem mét een handschoentje, dat is echt een tip voor als je zelf wilt gaan zelfbruinen.

Fake Bake Gold & Mitt, € 29,45

Een goede setting spray komt altijd van pas, niet? Die van mij is bijna op, dus ik koos voor de NYX Dewy Finish Setting Spray, en meteen een set van 3. Deze setting spray zorgt ervoor dat je makeup langer blijft zitten, en een prachtige glans krijgt (zonder een vet uit te gaan zien).

NYX Dewy Finish Setting Spray x 3, € 19,95

Al heel lang ben ik op zoek naar de Mineralize Skin Finish van MAC in de kleur Lightscapade. Hij was altijd uitverkocht als ik hem ergens wilde kopen. Maar nu heb ik hem eindelijk gescoord, en ik ben zo blij. Ik ben hélemaal verliefd op Soft & Gentle, maar Lightscapade is ook echt zo’n mooie highlighter. Kijk nu naar al die kleurtjes die door elkaar heen lopen, alleen al in de pan is hij een pareltje.

MAC Mineralize Skin Finish Lightscapade, € 31,95

Dit merk kende ik nog niet: EX1 is een makeupmerk dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met een warme ondertoon. Dat klonk interessant in mijn oren, dus ik bestelde de Invisiwear Liquid Foundation. Ik ben heel benieuwd hoe hij zal staan bij mijn neutraal-warme ondertoon. Jij ook?

Ex1 Invisiwear Liquid Foundation, € 14,95

Ik sluit af met nog een highlighter, maar eentje die ik nog niet kende. Dit is de Bounce Highlighter van Contour Cosmetics. Ik kende het merk nog niet, maar hun producten zien er schitterend uit. En deze highlighter, wauw. Ik koos voor de kleur Rose en ik denk dat hij er prachtig zal uitzien op mijn jukbeenderen.

Contour Cosmetics Bounce Highlighter, € 18,95

Ik heb de foundations en highlighters al even snel geswatcht op mijn arm, om een idee te krijgen. Van links naar rechts zie je

EX1 Invisiwear Liquid Foundation
The Ordinary Serum Foundation
MAC MSF Lightscapade
Contour Cosmetics Bounce Highlighter

Over welke producten wil jij graag een uitgebreide review lezen? 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.