Outfit: Sporty Chic

Witte sneakers maken élke outfit af. Ik zei het vorige week nog tegen mijn mama en mijn zus – die tot toen nooit witte sneakers hadden gedragen – en nu hebben ook zei hun paar witte sneakers. Je kan er gewoon niet genoeg hebben, en ik vond dat er nog één paar ontbrak in mijn kast: een paar chunky witte sneakers. En daar heb ik nu verandering in gebracht, en ik vind ze fan-tas-tisch!

Dit is zo’n perfecte casual chic outfit, die perfect is als de zon een beetje schijnt en het wat warmer is. Ik combineerde een topje in een soepele stof met een glittertje met een plooishort en mijn nieuwe chunky sneakers.

Mijn top is van Mango, en kocht ik vorig seizoen in de solden. Het is zo’n topje met fijne bandjes dat heel soepel valt. Daardoor vind ik dat het er heel elegant uitziet, en dankzij het subtiele shimmertje in de stof wordt het zonlicht lichtjes weerspiegeld, en dat zorgt voor een effect dat nét wat specialer is en wat textuur aan de outfit toevoegt.

De short die ik draag is van NIKKIE. Ik vind NIKKIE echt zo fijn, want ze hebben altijd ontzettend mooie items. Deze short trok meteen mijn aandacht en ik ben er heel blij mee. Hij ziet er niet alleen stijlvol en elegant uit, hij zit ook superfijn en geeft me veel vrijheid. Door de knopen op de taille krijg je ook een snatched effect, love it!

Ik koos voor mijn nieuwe chunky sneakers, en deze zijn van FILA. Ik kreeg ze van VanHaren, en ik vind ze echt heel cool. Ze zijn nét chunky genoeg om er stoer uit te zien, maar ze zijn nog neutraal genoeg om niet overdreven te zijn – ik wil niet téveel aandacht trekken naar mijn voeten, ik haat voeten.

Uiteraard draag ik ook mijn standaard zonnebril. Dit is een rond model van Ray Ban, en ik vind hem nog steeds heel flatterend. Het fijne montuur ziet er licht en zomers uit.

Top: Mango // Short: NIKKIE // Sneakers: FILA // Zonnebril: Ray Ban


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.