Outfit: Linnen & Linnen

De nieuwe kledingcollectie van Lidl is écht 100% mijn ding: linnen. Mijn meest favoriete stof voor de zomer. Het is licht, zacht en ziet er relaxed uit. En nu is er dus een hele collectie aan linnen kleding verkrijgbaar van Lidl Esmara. Ik koos een aantal dingen uit, en vandaag toon ik je de perfecte, chill outfit die er ook nog eens stijlvol uitziet. 

Mijn broek en top zijn allebei van de nieuwe Lidl collectie. Ze zijn super goedkoop, en ze zien er leuk uit, vind ik. De top is van 100% linnen en is heerlijk luchtig. Het is het perfecte zomertopje! De broek is een mix van katoen en linnen, en zit heerlijk. Een witte linnen broek is echt zo’n item dat je moét hebben deze zomer. Ik ben ontzettend blij dat linnen zo’n grote trend is dit seizoen!

Misschien was mijn nagellak je al opgevallen, want hij is héél fel. Ik draag Soles on Fire uit de Essie zomercollectie, waarvan je hier mijn review kan lezen. Ik word nog steeds zo blij van dit zomerse kleurtje!

Mijn sneakers zijn van Nike. Dit zijn de Air Max sneakers in de kleur Guava Ice. Deze zitten zo goed, want dankzij hun dikke, stevige zool bieden ze veel ondersteuning! En het leukste vind ik dat ze reflecterende stukken hebben, hihi.

Broek: Esmara // Top: Esmara // Nagellak: Essie // Sneakers: Nike

Hou jij ook zo van linnen? 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.