Outfit: Wrapped Lines

Streepjes zijn m’n ding, merk ik als ik naar mijn outfits kijk. Ik heb heel veel gestreepte items in mijn kast liggen, en ik vind het er eigenlijk altijd heel leuk uitzien. Onlangs kreeg ik een keitof jurkje aan dat niet alleen gestreept is, maar dat ook shimmers heeft! Ik vind het een fantastisch jurkje, en ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt. 

Mijn jurk is van Brandy Collection. Ik mocht iets uitkiezen en mijn oog viel op dit schattige overslagjurkje met lijnen in wit en donkerblauw. Alles aan deze jurk is perfect: hij zit fijn, de stof heeft een fijne glitter, hij is gestreept, hij is flatterend, en hij is lang genoeg.

Het lint in de taille zorgt ervoor dat deze jurk mooi is bij elk figuur, omdat hij een zandlopereffect creëert. De lijnen versterken dat effect nog eens, waardoor de jurk echt heel mooi valt en ik er superslank uitzie. Score.

Ik draag deze jurk vandaag met een paar sneakers, omdat ik dat er wel stoer vind uitzien. Ik koos voor mijn Nike Air Max sneakers in de kleur Guava Ice. Met een paar hoge sandalen is de jurk nog eleganter, maar vandaag koos ik voor een iets meer casual en sportieve look.

De zonnebril die ik draag is eigenlijk niet van mij, haha. Het is de zonnebril van mijn zus, en omdat mijn haar niet zo goed viel heb ik hem even geleend voor de foto’s. Ik vind een zonnebril als haaraccessoire echt een keigoed idee. Vooral als de voorste plukjes wat raar doen, is een zonnebril altijd de oplossing.

Wat vind je trouwens van de foto’s? Dit is een van de eerste keren dat ik mijn flitser gebruik. Ik ben er nog niet helemaal aan gewend, maar ik vind wel dat het licht er heel mooi uitziet. De flitser die ik gebruik is deze van Profoto. Hij werkt wel echt superfijn!

Jurk: Brandy Collection // Sneakers: Nike // Zonnebril: van mijn zus, hihi

Hou jij ook zo van streepjes? 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.