Waarom ook jij een tuintafel wilt!

Mijn zus en haar vriend zijn net in hun nieuwe huis gaan wonen, en ik ben stiekem een beetje jaloers. Ik heb ook echt veel zin om te verhuizen en mijn huis volledig in te richten. Zelf ben ik er niet zo heel goed in, maar ik vind het wel superinteressant om nu alvast inspiratie op te doen. Mijn huis gaat er zo mooi uitzien! Heel hoog op mijn lijstje staat een prachtige tuintafel, zeker op dagen dat het lekker warm is vind ik het zalig om buiten te eten en te chillen aan een mooie tafel.

Wat ik het allermooist vind is een tuintafel van hout, zoals mijn ouders in hun tuin hebben staan. Het straalt zoveel sfeer uit, en heeft ook iets organisch. Hout is altijd een goede keuze voor buiten, omdat het zo mooi samensmelt met de natuurlijke elementen.

Mijn papa is een knutselaar, dus heeft hij zelf een tuintafel gebouwd, maar als je niet zo handig bent (net als ik) dan kan je er ook gewoon een mooie kopen en hem pimpen met een lichtslinger. Dat is voor mij het ultieme zomergevoel: kleurige lichtjes rond een houten tuintafel.

De tip van mijn papa: investeer in een stevige, duurzame tafel die het aan kan om buiten te blijven staan. Zo ben je zeker dat je hem niet snel moet vervangen, en dat je er nog jarenlang genot van zal hebben. Hou bijvoorbeeld rekening met welk type hout je kiest, zo is teak heel duurzaam en stevig, en dus ideaal voor een tuintafel.
Neem ook regelmatig de tijd om je houten tuinmeubels te behandelen en op de gepaste manier te reinigen. Zo kan je 1 of 2 keer per jaar de houten delen inoliën, en kan je je meubels in de winter beschermen door een plasticfolie over hen heen te leggen.

Mijn outfit is trouwens van Brandy Collection, ik ben echt verliefd op dit jurkje! Ik koos voor een overslagjurk met witte en donkerblauwe strepen, en de fijne shimmer in de stof maakt het extra mooi en een tikkeltje glam. Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar hij voelt ook heerlijk aan, én hij is superflatterend voor je figuur. Een echte aanrader!

Heb jij of wil jij ook een tuintafel van hout?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.