3 x MAC Matte Lipstick

Lipstick maakt mij blij. Ik kan er zo van genieten om nieuwe kleurtjes uit te proberen, en met een mooie lipkleur heb ik altijd zoveel meer zelfvertrouwen. Onlangs mocht ik een paar kleuren uitkiezen uit de MAC lipstick lijn, en ik koos er een paar toppertjes uit. Vandaag toon ik je mijn drie nieuwste Matte LipsticksChiliMehr en Velvet Teddy. Ik was zelf superbenieuwd, jij ook?

De MAC Matte lipsticks zijn ondertussen een echt cultproduct geworden. Welke beautylover heeft er geen van in zijn collectie? Ik had er al een paar, maar deze drie misten nog bij mij. Ik koos de drie lipsticks uit die ik er het mooist vond uitzien.

MAC Matte Lipstick Chili, € 19,50
MAC Matte Lipstick Mehr, € 19,50
MAC Matte Lipstick Velvet Teddy, € 19,50

Van links naar rechts zie je hier Velvet TeddyMehr en Chili. De MAC Matte Lipsticks zijn mat en hebben een hoge dekking. Het fijne is dat ze je lippen niet uitdrogen, maar toch perfect mat worden.

Ik koos voor neutrale kleuren, waarvan twee lichtere en één wat meer rood en donker.

Velvet Teddy

Tijdens mijn make-up sessie bij MAC raadde de make-up artist me Velvet Teddy aan. Toen ze hem aanbracht was ik meteen verliefd, want kijk nu: hij is prachtig. Het is een neutrale kleur met een warme ondertoon, en hij past perfect bij mijn huidskleur.

Mehr

Mehr is ook een neutrale kleur, maar hij is iets meer naar de roze kant. Ook deze lipstick vind ik prachtig, vooral omdat hij zo mooi mat is.

Chili

Ik sluit af met Chili, een prachtig bruin-rood dat perfect dekt en intens gepigmenteerd is. Liefde voor deze lipstick.

Conclusie

Ik vind de lipsticks die ik vandaag uitgeprobeerd heb zo mooi, stuk voor stuk. Ik kan geen favoriet aanduiden, want ik geef ze allemaal een 10/10. Alledrie zijn Velvet Teddy, Mehr en Chili perfect dekkend en heel sterk gepigmenteerd. De matte finish is niet uitdrogend, maar juist heel zacht.

MAC Matte Lipstick Chili, € 19,50
MAC Matte Lipstick Mehr, € 19,50
MAC Matte Lipstick Velvet Teddy, € 19,50

Welke kleur vind jij het mooist?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.