Outfit: Exceed Yourself

Ik draag echt bijna nooit kleding met tekst op, maar heel soms maak ik eens een uitzondering. Vandaag draag ik een crop top, mét tekst: heel motiverend staat er Exceed Yourself op mijn t-shirt, met het nummer 11. Dat nummer betekent niet heel veel voor mij; voor mij had er een grote 36 op mogen staan, want dat is mijn favoriete nummer. Ik combineer een leuk opvallend t-shirt met een simpele jeans en sneakers, en mijn outfit is klaar. Lees snel verder voor alle details!

Een t-shirt met tekst en nummer, moet kunnen, vind ik. Wat vind jij?

Mijn t-shirt is van Prozis, en het is eigenlijk een t-shirt om mee te sporten, maar ik vind het er cute genoeg uitzien om gewoon te dragen. Zoals ik al zei zou ik er nog enthousiaster over zijn als het nummer 36 erop stond, maar ik vind 11 ook wel mooi. Het t-shirt is cropped en stopt net waar mijn high-waisted jeans begint, en daardoor zie je niet teveel van mijn buik. Top, want mijn buik is op dit moment niet meteen zo plat als het zou moeten.

Ik koos voor een high-waisted jeans, en dat doe ik wel vaker. Een jeans met een hoge taille zit veel beter en staat ook goed bij mijn figuur. Mijn “massa” zit voornamelijk rond mijn heupen, en ik heb ook wel wat booty dus een high-waisted jeans is ideaal voor mij. Deze jeans is eigenlijk eerder een legging, want hij is heerlijk zacht en stretchy.

Mijn sneakers zijn mijn nieuwe Fila paar. Deze zijn wat meer chunky en dat vind ik wel fijn om op te lopen én ik vind dat het er cool uitziet. Ze zijn niet té opvallend, maar voegen wel wat extra stoerheid toe aan mijn outfit.

Het tasje dat ik vandaag draag is van Calvin Klein, maar ik kan het nergens meer online vinden. Ik heb hem nog niet zo heel lang, dus ik vind het vreemd dat ik hem niet meer kan vinden. Als je hem online tegenkomt, mag je hem altijd doorsturen!

Ik draag ook een nieuw horloge van Danish Design. Deze is eens iets helemaal anders, want het horloge heeft een rood, suède bandje (ik hou van zachte materialen) en een rechthoekige horlogekast. Ik vind hem prachtig, net wat klassieker maar toch origineel dankzij de knallende kleur.

En uiteraard draag ik mijn zonnebril van Ray Ban, een vaste waarde die je heel vaak zal terugzien op mijn neus. Dit is voor mij echt de perfecte zonnebril.

T-shirt: Prozis // Jeans: Pull & Bear // Sneakers: Fila // Tas: Calvin Klein // Horloge: Danish Design // Zonnebril: Ray Ban

Draag jij soms kleding met tekst (of nummers) op? 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.