Outfit: Boyfriend

Heel soms deel ik niet mijn eigen outfit, maar die van mijn vriend. Ik heb namelijk een superknappe vriend en vind het ook heel fijn om te delen wat hij draagt. Zijn outfit vandaag is er eentje waar ik wel fan van ben. Ik vind dat Nikola heel goed staat met donkere kleuren, dus een zwart hemd was sowieso een goed idee. Om te vieren dat we gisteren weer herenigd zijn, vandaag de outfit van Nikola. 

Wat is het toch een knapperd, hé! Nikola draagt een nieuw hemd van Calvin Klein dat hij kreeg van Hemdvoorhem.nl. Hij heeft al een aantal hemden van hem gekregen, en ze zijn altijd heel mooi, ze passen perfect en ze zijn echt heel erg goed van kwaliteit. Ook dit zwart hemd is echt prachtig, en Nikola staat er uiteraard weer supergoed mee.

Zwarte overhemden zijn ideale basics voor heren. Een zwart overhemd is geschikt voor bijna elke gelegenheid. Met een zwart hemd kan je klassiek, trendy of juist formeel voor de dag komen. Zwart laat zich mooi combineren met antraciet en grijs, maar ook contrastkleuren zoals wit of rood doen het altijd goed bij zwart. Voor veel mannen een onmisbaar onderdeel van de garderobe. Nikola combineerde zijn zwarte hemd met zijn beige broek, een paar witte sneakers en zijn horloge van Manfred & Cracco.

Hemd: Calvin Klein // Broek: Hugo Boss // Sneakers: Adidas // Horloge: Manfred & Cracco


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

  • MC Kleuver schreef:

    Knappe jongen! Bij mij zeggen mensen vaak het tegenovergestelde. Dat ik knap ben met een felgekleurd shirt, bijvoorbeeld roze of oranje. Ik denk dat het te maken heeft met het contrast tussen de twee. Daar hou ik vaak rekening mee in mijn kledingkeuze 🙂

  • Joanne schreef:

    Wat een mooie foto’s van je vriend! Het overhemd staat inderdaad leuk 🙂

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.