Wishlist: Accessoires

Nikola (da’s mijn vriendje), dit artikel mag je zeker niet overslaan. Vandaag deel ik namelijk mijn wishlist van accessoires, haha. Grapje, natuurlijk, maar als ik mezelf de komende tijd kan verwennen met een extraatje, dan zijn de dingen in de lijstjes van vandaag de eerste keuze. Soms moet je jezelf toch iets leuks gunnen, en ik weet exact waarmee ik mezelf ga verwennen. 

Swarovski armband

Als ik juwelen draag, voel ik me altijd zo elegant. En Swarovski armbanden vind ik heel vaak heel mooi. Deze gouden armband heeft echt mijn hart gestolen.

Riem Ralph Lauren

Een riem kan je outfit echt helemaal afmaken. Ik heb al een bruine riem, maar die begint stilaan te verslijten. Deze riem is vrij simpel, maar het logo op de gesp maakt hem toch wat specialer.

Dior Zonnebril

Goedkoop is hij niet, maar wel echt héél cool. Deze Dior zonnebril is echt een pareltje. Een aviator model is stijlvol en tijdloos, en dankzij de spiegelglazen en de horizontale lijnen is hij ook echt speciaal.

Statement haarspelden

Het is helemaal hip: statement haarspelden. Ik ben fan, maar ik heb nog geen haarspelden om mijn coupe mee te versieren. Deze met bolletjes zien er niet enkel opvallend maar ook cute uit.

Portemonnee

Ik heb een superfijne portemonnee, maar zo nu en dan wil ik er graag eens een andere om mee af te wisselen. Ik heb er een paar gevonden die ik prachtig vind, dus ik weet nog niet zeker of ik deze van See by Chloé het leukste vind.

Legging Calvin Klein

Ik draag zo ontzettend graag leggings, het liefst zou ik ze elke dag willen dragen. De legging die ik nu het meeste draag is er eentje van HEMA, en hoewel ik hem heel fijn vind, wil ik er graag nog eentje bij. Deze van Calvin Klein is perfect!


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.