L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara Sandelwood Wonder

Hier ben ik weer met een snelle review van een mascara die ik onlangs opgestuurd kreeg. Jullie weten dat ik helemaal mee op de hypetrain zat van de L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara, én van de waterproof variant. Je dacht misschien dat het daarbij zou blijven, maar nee: vandaag heb ik het ook over de L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara in de kleur Sandelwood Wonder. Het is de bruine, en subtielere variant van deze geliefde mascara. Maar is hij ook zo goed?

De originele L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara was een schot in de roos. Volume, krul, lengte, gesepareerde wimpers, hij bezorgde het je allemaal. Maar ben je op zoek naar een wat minder intens effect in een lichtere kleur? Dan is Sandelwood Wonder de kleur voor jou. Hij is net wat lichter en warmer dan de zwarte mascara’s, en daarom perfect als je niet zo vaak make-up draagt, of als je blond bent.

L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara Sandelwood Wonder, € 14,99

Net als de originele L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara heeft de bruine variant een borsteltje dat een zandloperfiguur heeft. Heel elegant; hij is onderaan en bovenaan iets dikker dan in het midden. Ik heb wel het idee dat het verschil in dikte bij deze kleur wat minder opvallend is dan bij de zwarte. Het borsteltje werkt alleszins heel fijn, hij grijpt je wimpers goed vast zodat je ze goed kan kleuren!

Dit zijn mijn wimper zonder mascara. Ik heb best geluk met mijn wimpers, ze zijn van nature vrij lang en gekruld, dus met een stevig laagje mascara zien ze er altijd wel snel goed uit.

Dit zijn mijn wimpers met de L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara Sandelwood Wonder. Je ziet meteen dat het effect wat minder hard is dan met een gewone zwarte mascara, maar mijn wimpers zijn wel duidelijk langer en hebben meer volume. Niet alleen dat, maar ze zijn ook heel mooi gesepareerd. Dat laatste is iets waar veel mascara’s het moeilijk mee hebben, maar de L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara Sandelwood Wonder niet!

Conclusie

Ben je op zoek naar een mascara die wat minder hard staat dan een zwarte, maar die wel voor veel volume en lengte zorgt, en tegelijkertijd ook je wimpers mooi separeert, dan is de L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara in de kleur Sandelwood Wonder echt iets voor jou. Ik vind hem alvast heel fijn, en ik ga hem zeker vaker gebruiken als ik voor een zachtere look ga.

De L’Oréal Paris Paradise Extatic producten zijn verkrijgbaar bij de drogist en online.

L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara Sandelwood Wonder, € 14,99


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.