Outfit: The Perfect Layered Look + Winterjas tips!

Laagjes zijn altijd een goed idee. Zeker als je in België woont, want je weet nooit wanneer het plots superwarm of extreem koud wordt. Een ideale outfit voor mij is een leuke, casual jurk, met een jasje erbij. Mijn outfit is heel relaxed, perfect voor een ontspannen dag. 

Dit is echt een hele chille outfit waarin ik mij goed voel. Een jurkje in een fijne, zachte stof dat niet te strak zit maar ook niet te los (deze is van de Lidl Esmara collectie) en een tof jasje om wat warmte te brengen.

Mijn jurk is dus van de nieuwe Lidl Esmara collectie. Ik ben echt héle grote fan van deze collectie, want hij draait helemaal rond mijn favoriete stof: linnen! Ik heb dan ook zowat elk item uit de collectie besteld, en eerder zag je al deze outfit. Ook dit jurkje vind ik heel cute. Het is lang genoeg, en voelt echt heel fijn aan van kwaliteit. En het grootste pluspunt: alles is uiteraard weer super betaalbaar. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Ik koos voor een wat lichter jasje dat ik opgestuurd kreeg van Comegetfashion. Het is een zwart denim jasje, dat wat korter is. Dit is een perfect jasje voor als het warm is, maar als het ’s avonds kan afkoelen. Gewoon een stoer jasje erbij knallen, en je kan de deur uit.

Ook mijn kettingen zijn van Comegetfashion. Ik koos een set uit van twee kettingen met een medaillon. Tegenwoordig vind ik het supermooi om kettingen te layeren, en deze passen echt perfect bij mijn look!

De loafers die ik draag komen ook uit de Lidl Esmara collectie. Zijn ze niet schattig? Op één schoen staat een gesloten en op de andere een open oog. Een knipoogje, als het ware!

Ten slotte wilde ik nog een paar jasjes laten zien die ik ook perfect zou vinden om te layeren. Ik vond een paar mooie winterjassen bij onlinewinterjas.nl. Het is misschien een beetje vroeg om op zoek te gaan naar een winterjas, maar als je weet hoe het weer hier in België kan omslaan, is het geen overbodige luxe. Mijn tip: combineer een licht jurkje met een warme jas. Het ziet er cute uit én je hebt het niet koud.

Hou jij ook zo van laagjes?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.