Mijn mooiste foto’s afgedrukt met de HP ENVY Photo 7830 printer!

Ik maak zelf echt ontzettend veel foto’s. Van mezelf, van mijn vrienden en familie, van mooie plekjes, … Maar jammer genoeg raken die foto’s na een tijd verloren op mijn harde schijf of onderaan mijn Instagramfeed. Herken je dit? Dan heb ik dé tip voor je: met de HP ENVY Photo 7830 All-in-One druk je je leukste foto’s af in fantastische kwaliteit. Zo raak je die mooie herinneringen nooit kwijt. 

Ik ben blij, want ik ben tegenwoordig trotse eigenaar van een printer. En niet zomaar een printer, ik heb de HP ENVY Photo 7830 All-in-One gekregen. Met deze printer druk je niet gewoon documenten af (want dat is saai) maar ook je leukste foto’s in fantastische kwaliteit. En met de HP Instant Ink maak je je nooit meer zorgen dat je inkt op is.

De printer heeft wifi, zodat je gemakkelijk via elk apparaat kan printen, en je bedient hem via het kleuren touchscreen. Zelfs ik vind het gemakkelijk, dus dan kan iedereen het!

HP ENVY Photo 7830 All-in-One, verkrijgbaar via Coolblue!

Ik maak heel veel foto’s, dat weten jullie, maar na een tijd raken ze vergeten op mijn harde schijf of onderaan op mijn Instagramfeed. Daarom vind ik het veel fijner om de leukste foto’s af te drukken, en ze zo fysiek te kunnen koesteren.

Je kan je foto’s in heel hoge kwaliteit afdrukken, Coolblue klanten hebben de kwaliteit als “uitstekend” beoordeeld, en dat kan ik alleen maar beamen. Hierboven zie je een foto van mijn liefste hondje Bruno, een foto van mij en mijn prachtige vriend Nikola, en een foto van mij met de HP ENVY Photo 7830 All-in-One. Haha!

HP Instant Ink

Ik herinner me dat ik als ik vroeger iets wilde printen, de inkt altijd op was. Het was echt een struggle, en mijn papa werd er gek van. Maar niet langer, dankzij HP Instant Ink. Het is een soort abonnement waarbij je een printplan kiest (hoeveel wil je per maand printen) en je zo altijd op tijd nieuwe inkt krijgt. Handig toch?

Ik print over het algemeen niet zo heel vaak, dus ik heb voor een kleiner plan gekozen. Als je 15 pagina’s per maand of minder print, print je gratis. Ik koos voor 50 pagina’s per maand, en het fijne vind ik dat als je minder print, je de niet-gebruikte pagina’s gewoon automatisch meeneemt naar de volgende maand. Lees hier meer over HP Instant Ink en de mogelijkheden.

Conclusie

Ben jij ook zo iemand die een grote hoop foto’s heeft, waar uiteindelijk niets mee gedaan wordt? Dan is de HP ENVY Photo 7830 All-in-One printer echt iets voor jou. Met veel gemak druk je je foto’s af in fantastische kwaliteit, en dankzij de HP Instant Ink zit je nooit meer zonder inkt. Ik ben alvast op zoek naar een mooi fotoboek om al mijn favoriete foto’s in te kleven!

HP ENVY Photo 7830 All-in-One, verkrijgbaar via Coolblue!

Print jij soms foto’s? 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

 • Jessica schreef:

  Wat handig zo een printer! Zelf vind ik het best wel een groot ding om weer in huis te halen. Ik print documenten op mijn werk en laat foto’s gewoon afdrukken bij een winkel.

  • Silke schreef:

   Ja, ik moet er ook nog wel het geschikte plekje voor vinden, maar ik zou nu al niet meer zonder kunnen! Het is gewoon zo gemakkelijk, je moet er geen moeite voor doen =D

 • Marion schreef:

  Ik print eigenlijk nooi foto’s omdat ik het juiste papier daarvoor niet in huis heb. Maar als je veel foto’s print zoa;s jij, dan is dit een fantastische printer.

 • ingrid schreef:

  ik print ze eigenlijk nooit. soms voor mijn dochters. dan zou dit wel mooi zijn

 • Janet schreef:

  Vroeger printte ik vaak foto’s uit. Tegenwoordig doe ik dat eigenlijk nooit meer. Je foto’s zien er prachtig uit, mooie kwaliteit zo te zien!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.