De nieuwe DutBle Box!

Ondertussen is het de tweede keer dat ik de DutBle box opgestuurd krijg, en ook deze keer zit hij vol met superleuke spulletjes. Voor het geval je de DutBle box nog niet kent: het is een box waarop je je kan abonneren, en waarbij je elke maand een aantal leuke beauty en fashion spullen opgestuurd krijgt. Het perfecte cadeautje om jezelf mee te verwennen! 

De DutBle box openen is altijd een feestje. Ik vind het leuk dat ze niet enkel de moeite doen om leuke spulletjes in de box te stoppen, maar ook de confetti en leuke verpakkingen maken het extra leuk om de box te openen.

Je kan de box al ontvangen voor € 9,95 per maand, en je bestelt hem via hun website.

De inhoud van de nieuwe DutBle box deze maand:

Nemi Bracelet, € 29,95

Juweeltjes zijn altijd leuk om te krijgen, en in deze box zit een super schattig armbandje van Nemi. Mijn vriend vindt armbandjes heel mooi, dus ik was heel blij toen ik dit elegante en subtiele armbandje in de doos vond.

Lollipop the brand Sunglasses, € 33,50

Zonnebrillen maken mij blij, en deze smalle variant is superhip. Ik zag ze al voorbijkomen bij de Kardashians en ik vond het er altijd cool uitzien. Nu heb ik er zelf ook eentje!

MAE.S Fashionable Case, € 9,95

Alles wat holografisch is vind ik top, en dit leuke zakje van MAE.S is handig voor op reis, maar ook gewoon als accessoire in je handtas, waarin ik het liefst mijn haarelastiekjes bewaar.

Uoga Uoga Lip/cheek Balm, € 14,95

Door dit soort boxen ontdek je altijd fijne nieuwe merken en producten. Deze lipbalsem kan je ook gebruiken als blush, en voor de zomer vind ik dit soort producten heerlijk.

Swim Essentials Inflatable Cup Holder, € 2,95

Een cup holder in de vorm van een flamingo. Hoe schattig is dat? Een leuk extraatje is dat als je de gouden flamingo hebt gekregen, je een supergrote flamingo krijgt! Jammer genoeg is die van mij niet goud, maar ik vind hem wel heel snoezig.

Sovain Cosmetics Lipstick, € 14,95

Deze lipstick is echt prachtig, vind ik. Ik kende het merk nog niet, maar hij is heerlijk op mijn lippen en de kleur lijkt wel voor mij gemaakt.

Hierboven heb ik links de SOVAIN Cosmetics lipstick geswatcht en rechts de Uoga Uoga Lip/Cheek Balm. Laat het me zeker weten als je een uitgebreide review over deze producten wil!

Wat vind jij van de inhoud van de DutBle box? 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.