Eén tafel, verschillende stoelen

De ene vindt het fantastisch, de andere vindt het vreselijk: verschillende stoelen aan je eettafel. Ik heb zelf toen ik alleen ging wonen gewoon een set gekocht met een tafel en stoelen, maar ik vind dat er niet genoeg karakter is in mijn eethoek. Ik wil iets anders! Ik denk dat een mix van verschillende stoelen mijn interieur veel meer persoonlijkheid zou geven. Wat denk jij?

De juiste stoelen kiezen

Als je verschillende stoelen rond je eettafel wil, moet je wel oppassen dat het geheel niet clasht. Maak dus eerst een moodboard met verschillende kleuren en materialen zodat je kan zien wat er goed uitziet en wat niet. Het mooiste effect krijg je als je de stoelen in een zelfde kleur bij elkaar zet, maar die wel heel erg verschillen van vorm en van materiaal. Een gemakkelijke manier is om te beginnen met die éne stoel waar je echt verliefd op bent, en de andere stoelen in functie van die stoel te kiezen.

Verschillende stoelen rond een tafel kan een prachtig effect geven. Het straalt creativiteit en persoonlijkheid uit!

Zelf heb ik een grote voorliefde voor strakke stoelen, maar ook een wat romantischere stoel mag er zeker tussen staan. Let op dat je stoelen niet te hard op elkaar lijken, zo creëer je misschien het effect dat het niet de bedoeling was om verschillende stoelen te kiezen. Probeer om juist dat contrast te bereiken door hele verschillende stoelen te kiezen, zodat het er zeker uitziet alsof de opvallende stoelencombinatie de bedoeling was!

De mooiste stoelen

Ik vond online een paar mooie eetstoelen bij De Bommel die ik wel in mijn interieur zou willen. Ik ben er nog niet helemaal uit welke kant ik precies op wil, dus alle tips zijn welkom!

Welke stoel vind jij het mooist? 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.