Paula’s Choice Resist Anti-Aging Serum

Hoewel ik regelmatig huidverzorgingsmerken en -producten ontdek, blijft Paula’s Choice toch bovenaan staan met mijn lijstje met favorieten. Hun producten hebben een speciaal plaatsje op mijn blog omdat mijn huid dankzij Paula’s Choice eindelijk écht beter is geworden. Ik ben dan ook altijd ontzettend benieuwd als ze nieuwe producten uitbrengen. Onlangs kreeg ik het Resist Anti-Aging Serum opgestuurd, en ik ben meteen begonnen met het uitproberen. 

Het Paula’s Choice Resist Anti-Aging Serum is een serum dat geschikt is voor alle huidtypes en dat verschillende tekenen van huidveroudering tegengaat. Dit serum is geschikt voor de gevoelige huid, en ook als je huid niet goed reageert op retinol is dit een goede keuze als je op zoek bent naar anti-aging verzorging. Hij bevat namelijk geen retinol, maar schakelt anti-oxidanten en vitamine C in om je huid een jonge uitstraling te geven.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Serum, € 39,00 voor 30ml
Je kan het serum ook bestellen in een mini (€9,00) of een sample (€0,70) versie.

Anti-oxidanten

Anti-oxidanten ondersteunen de huidbarrière en bescherming van de huid tegen zonneschade en milieuvervuiling. Ze zijn dus een belangrijk ingrediënt in je huidverzorging. Vitamine E ondersteunt de huid bij de bescherming tegen schade veroorzaakt door UV-straling, terwijl Co-enzym Q10 zowel anti-oxiderende als een kalmerende werking heeft.

Vitamine C

Vitamine C is een van de beste vitamines voor je huid, en speelt een grote rol als je wil dat je huid er jonger en stralender uitziet.

Conclusie

Ben je op zoek naar een fijn serum dat je huid er stralend doet uitzien, tekenen van veroudering tegengaat én dat geschikt is voor de gevoelige huid? Dan is het Paula’s Choice Resist Anti-Aging Serum zeker iets voor jou. Ik gebruikte het serum de voorbije weken na mijn reiniging en voor mijn dagcrème, en mijn huid voelde steeds weer comfortabel aan en heeft een stralende gloed. Het was een fijne toevoeging aan mijn routine, want ik wilde er op vakantie extra stralend uitzien. Dankjewel, Paula’s Choice!

De producten van Paula’s Choice zijn online verkrijgbaar. Je kan van alle producten ook een sample versie of een mini versie bestellen om ze uit te proberen!

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Serum, € 39,00 voor 30ml

Gebruik jij producten met anti-oxidanten in je huidverzorging?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.