Outfit: Athleisure Elegance

Athleisure (lees: sportkleding op straat dragen) is een van mijn favoriete trends. Ik hou van een sportieve look, en kleren die comfortabel zitten maken mij altijd blij. Het voorbije seizoen was athleisure overal te zien en nog steeds zie je regelmatig joggingbroeken en loopschoenen op straat. Mijn outfit vandaag is er zo eentje: sportief, maar toch elegant. 

Ik ging voor een all-white outfit met een paar elegante oorbellen die de outfit iets meer glam maken en iets minder “sportschool”.

Mijn t-shirt is van Champion, volgens mij is dat een van de meest typerende merken van de athleisure trend. Ik koos voor een t-shirt volledig in katoen, met het logo in het groot op de voorkant. Het heeft iets jaren ’90, want toen was dit merk ook zo populair. Een wit t-shirt is altijd een goed idee, dus deze is zeker een waardevolle toevoeging aan mijn kledingkast.

Een warmere dag vraagt om een korte broek. Oké, het is misschien niet echt warm-warm, maar dit is de enige periode dat ik niet altijd een lange broek moet dragen, dus maak ik er gretig gebruik van. Deze short heb ik al langer, en bestelde ik van Romwe. Hij zat in een set met een truitje dat matcht, maar ik draag hem ook gewoon apart.

Ik maak mijn outfit wat eleganter door een paar zwarte oorbellen toe te voegen. Deze zijn van Eline Rosina en ze zijn subtiel, maar toch voegen ze heel wat toe aan mijn outfit. Een paar oorbellen is altijd een goed idee om je outfit net wat vrouwelijker te maken. De combinatie van zwart met goud geeft een edgy maar toch stijlvol effect, en ik vind ze heel mooi staan bij mijn outfit van vandaag (en eigenlijk zowat bij elke outfit).

T-shirt: Champion // Short: Romwe // Oorbellen/ Eline Rosina

Hou jij ook zo van de athleisure trend?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.