L’Oréal Paris Les Macarons

Wie houdt er niet van macarons? Vorig jaar ben ik zelfs naar Parijs geweest en heb ik geleerd om zelf macarons te maken. Zo lekker! En nu lanceert L’Oréal Paris Les Macarons, acht langhoudende, matte lipsticks in snoeperige kleurtjes. Welke smaak kies jij?

De persdienst van L’Oréal stuurt altijd superleuke pakjes uit, en deze keer kreeg ik een doosje gevuld met Les Macarons, én een doosje gevuld met macarons.

De L’Oréal Paris Les Macarons zijn vloeibare lipsticks waarvan de kleuren geïnspireerd zijn op de verschillende smaken van macarons. Ze zijn ultramat en langhoudend, én ze zien er heel schattig uit.

L’Oréal Paris Les Macarons, € 14,99

Ik heb zes tinten opgestuurd gekregen. Van links naar rechts zie je:

830 – Blackcurrant crush
828 – Framboise Frenzy
832 – Strawberry Sauvage
834 – Infinite Spice
838 – Berry Cherie
822 – Mon Caramel

Hierboven zie je de tinten op mijn arm. Eén veegje geeft een prachtig, intens en dekkend effect. Hier zijn ze nog lichtjes glanzend, maar als ze opdrogen zijn ze volledig mat.

Blackcurrant Crush

Ik begin met een intense, want Blackcurrant Crush is heel donkerpaars en doet inderdaad denken aan donkere besjes. Ik vind hem wat te donker voor mij, maar de kwaliteit is wel heel goed.

Framboise Frenzy

Dit is al veel meer iets voor mij. Een rode lipstick die net wat roze heeft, en hij zit echt heel mooi op mijn lippen.

Strawberry Sauvage 

Strawberry Sauvage is een rood-oranje tint. Dit is echt zo’n kleurtje dat ik graag draag, vooral in de zomer.

Infinite Spice

Deze vind ik prachtig! Infinite Spice is een nude tint met een warme ondertoon. Hij geeft mijn gezicht nét wat meer kleur zonder overdreven of te opvallend te zijn.

Berry Cherie

Een lekker fel kleurtje moet er uiteraard ook tussen zitten, en deze Berry Cherie is snoeperig en een échte macaronkleur.

Mon Caramel

Ik sluit af met deze Mon Caramel, een kleur die echt een beetje aan caramel doet denken. Het is een nude tint met een koele ondertoon.

Conclusie

De L’Oréal Paris Les Macarons zien er niet alleen heel schattig uit, ze zijn ook gewoon heel goed. De tinten zijn uiteenlopend, maar doen stuk voor stuk denken aan lekkere macarons, en de matte finish ziet er stijlvol en chic uit, zonder je lippen uit te drogen.

De L’Oréal Paris Les Macarons lipsticks zijn verkrijgbaar bij de drogist en online.

L’Oréal Paris Les Macarons, € 14,99

Welke kleur vind jij het mooist?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.