Dit zijn dé fashion trends voor het nieuwe seizoen!

Het is zover: de solden zijn voorbij en de nieuwe collecties hangen in de winkels te stralen. Ik ben al een paar keer door de winkelstraat gelopen, en ben ook op zoek gegaan naar wat er op de catwalk te vinden is. Vandaag vertel ik je namelijk alles over de grootste trends op fashiongebied voor de herfst en de winter van 2019. Ben je ook zo benieuwd naar wat er de komende maanden in de hipste buurten en op Instagram te zien zal zijn?

Een trendy jas

Het wordt stilaan weer kouder, dus nu is hét moment om op zoek te gaan naar de perfecte winterjas. In het Belgische weer kan je ervan uitgaan dat je een groot deel van je tijd in deze jas zal doorbrengen, dus ga voor een trendy model waarin je de show steelt en jezelf altijd mooi kan voelen! Dé trends van het komend seizoen: beige trenchcoats, ruitjes, getailleerde leren jassengewatteerde jassendusters met schoudervullingen (jep, echt waar) en wikkeljassen.

Een beetje (lees: heel veel) kleur

Een grote trend is kleur. Niet zomaar kleur, maar een héle outfit in dezelfde opvallende kleur. Deze trend is een van mijn favorieten, want ik hou van kleur. Een outfit in het roze of neon groen, ik vind het fantastisch.

Maatpak in neutrale kleuren

Het is misschien niet de meest sexy outfit op het eerste zicht, maar een maatpak voor vrouwen in neutrale kleuren kan er echt prachtig en stijlvol uitzien. Combineer met mooie juwelen of je favoriete pumps om de look minder saai te maken. Grijs is een kleur die je zo goed als altijd kan dragen, maar ook andere neutrale tinten als oudroze zijn een goede keuze voor deze trend!

Accessoires

Ook op vlak van accessoires zijn er een aantal trends die ik vaak ben tegengekomen. Misschien herken je ze zelf ook. De chunky chain ketting is hét sieraad dat je zal dragen de komende seizoenen. The bigger the better, met grote schakels of, zoals je hieronder ziet, schakels in verschillende maten. Je haar wordt voor de tweede helft van het jaar versierd met opvallende haarspeldjes met steentjes, parels of een tekst, en ook de puffy haarband is een opvallende trend. Ten slotte draag je op je neus vanaf nu een vierkante zonnebril, want die worden de komende seizoenen HOT!

Beauty

Ook op beautygebied zijn er een aantal trends waar we niet omheen kunnen. Fluffy wimpers zijn ondertussen al vaker te zien, en de komende seizoenen blijft het een goed idee om je wimpers een royale laag mascara te geven voor een vol effect, alsof je valse wimpers draagt. Op je gezicht draag je vanaf nu een zachte blush met een natuurlijk effect. Voor een glamoureus effect draag je in de herfst en winter van 2019 matte rode lippen. Combineer deze trend met minimale makeup op de rest van je gezicht en je kan zo naar een feestje (of naar je werk, waarom niet?). Ook de smokey eye is een belangrijke trend voor de komende seizoenen, het liefst in zachte, neutrale tinten. Ten slotte zorg je er ook voor dat je huid er stralend uitziet (maar dat doen we al langer, uiteraard) met goede huidverzorging. Een tip: de verzorging van The Ordinary. Budgetproof én effectief!

Op zoek naar meer trends voor de komende seizoenen? Bij De Bijenkorf vind je nog veel meer FW19 inspiratie!

Welke FW 2019 trend is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.