Outfit: Stay Hydrated

Je bent het vast al beu gehoord, maar genoeg water drinken is belangrijk. Ik probeer mijn dagelijkse liters binnen te krijgen door altijd een fles water op mijn bureau te hebben, en door een drinkbus mee te nemen als ik ergens heen ga. Het is niet altijd het meest fashionable accessoire, maar het is wel goed voor je lichaam! 

Mijn jurk is van Comegetfashion. Dat is een ontzettend leuke webshop met een aantal items waar ik echt verliefd op ben. Ik droeg er eerder al een jasje van en ook deze jurk vond ik bij Comegetfashion. Het is een heel flatterend model, dat bovenaan was losser valt, en vanaf mijn taille in een A-lijn naar beneden gaat. Het heeft iets heel vrouwelijk en elegant, zonder er te jong uit te zien. Ik koos voor een beige kleur, want een neutrale tint is altijd gepast.

Ik draag mijn sandalen van ASOS. Deze heb ik al een tijdje, en draag ik heel regelmatig. Ze zijn perfect omdat ze zo fijn zijn, ze zijn net hoog genoeg en net niet té hoog, en de kleur is neutraal – net als die van mijn jurk. Klik hieronder zeker eens op de link als je deze schoenen mooi vindt, want ze zijn héél budgetproof.

Als mijn haar niet goed ligt, vind ik het fijn om een accessoire te gebruiken om mijn bad hair day op te lossen. Met deze haarspeldjes met pareltjes zien er heel cute uit, en geven het gevoel dat mijn haar wél goed ligt, haha! Ook heel budgetproof, want ze zijn van Romwe.

In plaats van een handtas draag ik mijn drinkbus dus bij me. Ik raad je zeker aan om een drinkbus te kopen, want door altijd water in je buurt te hebben ga je zoveel meer drinken!

Jurk: Comegetfashion // Sandalen: ASOS // Drinkbus: Adidas // Speldjes: Romwe

Drink jij genoeg water?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.