Val voor de verleiding van de Maybelline Total Temptation mascara’s

Temptation Island is dan wel voorbij, je kan nog steeds zomaar voor de verleiding vallen van de Maybelline Total Temptation mascara’s. De originele versie heb ik al een tijd geleden geprobeerd, maar nu zijn er nog twee varianten: wat dacht je van een donkerbruine of een waterproof mascara? 

Bij het perspakket dat ik kreeg met de Maybelline Total Temptation mascara’s zat ook deze knappe man, die een extra verleiding zou moeten betekenen, haha. Geef mij maar de mascara’s, want ik heb al een man en die is nog knapper.

Eerder probeerde ik al de originele Maybelline Total Temptation mascara, en toen vond ik hem al heel fijn. Ik ben heel benieuwd naar de twee nieuwe Total Temptations.

Maybelline Total Temptation, € 15,99
Maybelline Total Temptation Deep Cocoa, € 15,99
Maybelline Total Temptation Waterproof, € 15,99

De linkse mascara is de Maybelline Total Temptation mascara. De “gewone”. Het borsteltje heeft natuurlijke haren en is vrij dik. Van de vorige keer dat ik hem testte, weet ik dat dat fijn werkte. De haartjes grijpen je wimpers goed vast en separeren ze mooi.

In het midden zie je de Maybelline Total Temptation Deep Cocoa mascara. Dit is de bruine variant. Hij is vrij donker, maar als je goed kijkt zie je het verschil in kleur. Het is dezelfde mascara als de originele, en het enige verschil is de kleur.

Rechts staat de Maybelline Total Temptation Waterproof mascara. Een waterproof mascara is altijd een goede toevoeging, want veel mensen zweren bij waterproof, en ik moet toegeven dat ik zelf ook wel graag waterproof mascara draag.

Maybelline Total Temptation

Als trouwe volger van mijn blog heb je deze Maybelline Total Temptation mascara uiteraard al gezien, maar om even je geheugen op te frissen zie je hierboven mijn wimpers met een laagje van de originele mascara.

De Maybelline Total Temptation geeft mijn wimpers lengte en volume, separeert ze mooi én houdt ze mooi zacht.

Maybelline Total Temptation Deep Cocoa

Hierboven zie je de donkerbruine variant van de Maybelline Total Temptation mascara. Hij is net wat minder intens en geeft een meer natuurlijk effect. Dit is de perfecte mascara als je voor een natuurlijke look gaat! De Deep Cocoa mascara heeft dezelfde consistentie als de originele Maybelline Total Temptation mascara, en geeft mijn wimpers ook hetzelfde effect.

Maybelline Total Temptation Waterproof

Ten slotte zie je hierboven de Maybelline Total Temptation Waterproof mascara. Deze mascara voelt wat anders dan de twee andere mascara’s. Hij is wat droger en daardoor moeilijker aan te brengen. Dat is iets dat waterproof mascara’s wel vaker hebben, en uiteindelijk heb ik hem wel heel mooi kunnen opbouwen.

Conclusie

Ik ben verleid. De Maybelline Total Temptation mascara’s zijn alledrie goed, maar ik blijf uiteindelijk toch trouw aan de originele. Ik hou van het feit dat hij mijn wimpers zo zacht houdt, en ik kies zelf meestal voor een zwarte mascara. De waterproof variant is een beetje aan de droge kant, niet onoverkomelijk, maar toch wat moeilijker om mee te werken, en ik hou toch iets meer van een wat nattere mascara.

De Maybelline Total Temptation mascara’s zijn verkrijgbaar bij de drogist en online.

Maybelline Total Temptation, € 15,99
Maybelline Total Temptation Deep Cocoa, € 15,99
Maybelline Total Temptation Waterproof, € 15,99

Wat kies jij? Een gewone, bruine of waterproof mascara?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.