Outfit: New Jacket

Vandaag is het nog eens tijd voor mijn vriend om zijn outfit te tonen. Hij heeft namelijk een nieuw jasje, en ik vind het echt een hele mooie! Hij koos voor een nepleren jasje, dat perfect is voor het weer van de voorbije weken. Het is een tussenjas die overal goed bij staat, en er heel stoer uitziet. Benieuwd naar de outfit? Lees dan zeker verder!

Ik weet het, ik heb een knappe vriend. Zijn outfit vandaag is sportief, casual en stoer. Nikola draagt heel vaak donkerblauw, ik ben ervan overtuigd dat zijn favoriete kleur blauw is, al geeft hij dat zelf nooit toe (een favoriete kleur hebben is niet stoer, denk ik).

Zijn nieuwe jas is van Only & Sons, en hij kwam het jasje tegen op een webshop met Only jassen kleding. Ze hebben echt veel leuke jassen, die niet eens zo duur zijn. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. Nikola koos voor een PU jasje dat een perfecte fit heeft voor zijn brede schouders. Ik ben fan!

Verder bestaat zijn outfit uit een simpel t-shirt van Tommy Hilfiger (da’s zijn favoriete merk, dat kan hij wel toegeven), en een broek van Massimo Dutti. Ook zijn sneakers zijn van zijn favoriete merk, en ik vind ze echt heel cool. Ik begrijp niet hoe Nikola zijn sneakers altijd zo lang wit kan houden, want deze draagt hij al even en ze zien er nog steeds vrij clean uit.

Jas: Only & Sons // T-shirt: Tommy Hilfiger // Broek: Massimo Dutti // Sneakers: Tommy Hilfiger


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.