4711 Remix Cologne Lavendel

Lavendel is de geur die mij doet denken aan het zuiden van Frankrijk. Het is een geur die een kalmerend effect heeft, en bij velen een favoriet. Hou jij ook zo van lavendel? Dan is de 4711 Remix Cologne Lavendel ongetwijfeld iets voor jou. Het is een bloemige, fris kruidige geur die gelanceerd werd als Remix van het klassieke 4711 parfum. Benieuwd? Lees zeker verder om erachter te komen welke noten het parfum zo lekker maken! 

4711 is echt een cultproduct, maar wat ik vooral fijn vind aan het merk is dat ze mee zijn met hun tijd. Vanaf 2018 zijn ze begonnen met de Remix parfums, die elk één van de zeven hoofdingrediënten van de klassieke 4711 geur uitlichten.

En nu is het de tijd aan lavendel. Het resultaat is een bloemige, fris kruidige geur die uniek is op z’n eigen manier.

4711 Remix Cologne Lavendel, € 20,45

Topnoten

Lavendel
Bergamot
Mate
Citroen

Hartnoten

Iris
Hibiscuszaad
Fresia

Basisnoten

Sandelhout
Muskus
Pralinévulling

 

Zoals je kan zien zitten er vooral bloemige noten in het parfum, maar de meest interessante noot vind ik de pralinévulling. Ik kan hem niet meteen ruiken, maar ik vind het zeker een originele noot om toe te voegen aan een parfum met lavendel. De lavendel is uiteraard het best te ruiken, maar ook de citrus en de muskus is vrij duidelijk aanwezig, en dat zorgt voor een heerlijke combinatie.

4711 Remix Cologne Lavendel, € 20,45

Hou jij van de geur van lavendel?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.