Outfit: Soft Touch

Ik heb weer een bestelling geplaatst bij Organic Basics. Onlangs lanceerden ze hun Soft Touch collectie met ondergoed dat ongelooflijk zacht aanvoelt tegen je huid. Dat alles in de vertrouwde kwaliteit van Organic Basics. Ondertussen heb ik al heel wat items van Organic Basics, en het is een echte favoriet van mij geworden. Vandaag vertel ik je meer over de Organic Basics Soft Touch collectie.

Organic Basics is een modemerk dat zich wil onderscheiden van de mode-industrie door duurzaamheid centraal te zetten. Ze maken niet gewoon mooie items die je volgend seizoen kan weggooien, maar echte staples die je kan blijven en blijven dragen.

De Soft Touch collectie is gemaakt uit Tencel. Tencel is een merknaam van een natuurlijke kunstvezel die Lyocell heet. Tencel wordt gemaakt van eucalyptusbomen en het hout wordt gehaald uit speciaal beheerde, duurzame bossen. De stof is dus alvast duurzaam, maar een tweede voordeel is dat hij ook héérlijk zacht is. Je moet deze stof echt voelen voordat je kan geloven hoe zijdezacht hij is. En dat is fantastisch om als ondergoed te dragen, geloof mij!

Ik heb de bralette en broekjes in de kleur dusty rose uitgekozen – en die zitten heerlijk, ik wil niks anders meer dragen – en ook een witte top. Qua ondersteuning is de bralette misschien niet gemaakt voor een grote boezem, al voel ik wel dat hij een bepaalde support biedt. Hij bevat geen beugel of vulling en daardoor voelt hij minder hard aan en dat vind ik wel heel aangenaam.

Voor meer informatie of om je eigen basics te bestellen kan je terecht op de website van Organic Basics. Gebruik zeker ook mijn kortingscode SILKEBOBC3 voor 10% korting! 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

20 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.