Vintense Ice: Cocktails zonder alcohol!

Ik hou van cocktails, maar sinds het begin van het jaar drink ik liever geen alcohol meer. Niet uit principe, ofzo, maar gewoon omdat ik er niet zo goed tegen kan. Het was dus al heel lang geleden sinds ik laatst een cocktail dronk, maar toen leerde ik Vintense Ice kennen. Het zijn alcoholvrije cocktails op basis van gedealcoholiseerde schuimwijn. Ik stel ze vandaag aan je voor! 

Dit zijn ze, de Vintense Ice Cocktails. Er zijn drie varianten: BelliniHugo en Americano Spritz. De cocktails hebben de alcoholvrije schuimwijn als basis, en zijn gemengd met vruchten, kruiden en specerijen.

Je verwacht misschien dat ze niet als échte cocktails smaken, maar eerder als frisdrank. Maar na een eerste slok proef je meteen de schuimwijn door. Dat vind ik het fijne aan Vintense Ice Cocktails: ze zijn op basis van échte schuimwijn die gedealcoholiseerd is – en daardoor ook blijft smaken als schuimwijn.

Zeker nu het nog even goed weer is, zijn cocktails de ideale verfrissing. Maar als je zoals ik liever geen alcohol drinkt, of je wil gewoon eens de smaak van een cocktail zonder de alcohol, dan zijn de Vintense Ice Cocktails een perfect alternatief.

De drie cocktails zijn echte klassiekers, die bij iedereen in de smaak vallen. Ondertussen neem ik naar ieder feestje een fles Vintense Ice mee, omdat ik weet dat ze altijd populair zijn.

Vintense Ice Bellini

De smaak van perziken geeft me een zalig zomergevoel. De Vintense Ice Bellini is een heerlijke mix van de Vintense Fines Bullles met perzikenpulp. Deze cocktail is heerlijk zacht-zoet en fris.

Vintense Ice Americano Spritz

Hou je van een bittere toets? Dan is de Americano Spritz écht iets voor jou. Een alcoholvrije Spritz, die heerlijk fris is en verrijkt met kruiden en specerijen die resulteren in een fantastische cocktail.

Vintense Ice Hugo

Hugo is echt een van mijn favoriete drankjes, en nu kan je hem dus ook zonder alcohol drinken. Vlierbloesem, limoen en munt zijn voor mij dé ultieme zwoele zomersmaken, en deze Vintense Ice Hugo is zo’n frisse cocktail met een zure toets erdoorheen. Aanrader!

Wat ben ik blij dat ik weer de hele zomer – en doorheen de andere seizoenen – kan genieten van heerlijke cocktails. Gewoon met een blokje ijs erbij of met fruit, heerlijk. En het fijnste van al: je kan ze gewoon vinden bij de supermarkt. Als je wil weten waar je de Vintense Ice cocktails kan krijgen, neem een kijkje op de website.

Conclusie

Laten we de laatste dagen van de zomer vieren, en ervoor zorgen dat we voor de rest van het jaar kunnen genieten van alcoholvrije cocktails. De Vintense Ice cocktails zijn lekker, en smaken niet mierzoet of naar frisdrank omdat ze gemaakt zijn van schuimwijn die gedealcoholiseerd is. Daardoor behouden ze de smaak van “alcohol” en dat zorgt voor een verfrissend effect!

De Vintense Ice cocktails zijn verkrijgbaar bij de supermarkt.

Drink jij ook zo graag cocktails?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.