Badkamer-goals voor een beautylover

Wij beautylovers hebben hele specifieke eisen als het over onze badkamer aankomt. Met veel plezier spendeer ik veel tijd in mijn badkamer; mijn badkamer moet dan ook zo goed mogelijk aangepast zijn. Ik wil genoeg ruimte om mijn talloze producten te bewaren, ik wil goed licht zodat ik genoeg kan zien én uiteraard een grote spiegel. Een badkamer is voor veel vrouwen dé ruimte om aan me-time te doen, dus vandaag vertel ik hoe je zo’n perfecte badkamer als beautylover bereikt. 

Genoeg ruimte voor al je beautyspulletjes

Een groot probleem dat ik op dit moment heb – ik heb de kleinste badkamer ooit – is dat ik niet genoeg ruimte heb om mijn spulletjes te zetten. Al mijn make-up, gezichtsverzorging en haarproducten staan nu in mijn kantoor/beautykamer. Het liefst heb ik al mijn beautyspulletjes in mijn badkamer, zodat ik alles bij de hand heb als ik mij aan het klaarmaken ben.

Ik heb online al een paar leuke ideetjes gevonden om meer ruimte te creëren voor spullen. Slimme kastjes rond het toilet, bijvoorbeeld, of een rekje in je douche waar je alle douchegel en shampoo op kan zetten. Genoeg kastruimte is ook belangrijk, zodat ik ook mijn handdoeken en voorraad (nog meer beauty) in de badkamer kan bewaren.

Een GROTE spiegel (liefst met licht)

Weg met kleine spiegeltjes, ik wil een (super)grote spiegel in mijn badkamer, en het allerliefst eentje met ingebouwd licht. Ik heb gezien dat er een aantal van Villeroy & Boch zijn die écht prachtig en praktisch zijn. Mijn tip: de keuze van je spiegel hangt ook samen met je keuze van verlichting. Stem je spiegel dus zeker af op de rest van je ruimte, en zorg ervoor dat je genoeg licht op je gezicht hebt als je in de spiegel kijkt.

Verlichting

Een superbelangrijk aspect dat de sfeer in de badkamer bepaalt is de verlichting. Als beautylover is je badkamer pas #goals als ook je verlichting aangepast is. Zeg resoluut NEE tegen harde TL-verlichting en kies voor natuurlijke verlichting met zachte lampen die het licht doen afspringen van de muren. Je badkamer wordt het meest ontspannen als je kiest voor een lichtdimmer. Ik zie het al helemaal voor me: een bad met veel schuim, een boek, gedimd licht en zachte muziek op de achtergrond. Da’s pas me-time.

En zo creëer je een badkamer waar je urenlang kan doorbrengen. Scrubben, maskertjes doen, je haar perfect opsteken, je make-up technieken perfectioneren, je wenkbrauwen epileren, …

Spendeer jij veel tijd in de badkamer?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.