Paula’s Choice geeft je huid een BOOST

Om een mooie huid te hebben, heb je soms een boost nodig. Mijn basis huidverzorging zit al goed: van reiniging tot zonnebescherming. Maar wil je écht indrukwekkende resultaten zien? Geef je huid dan een extraatje met een van de Boosters van Paula’s Choice. Ik gaf mijn huid een boost, en vertel je er met plezier meer over.

Een booster is een superkrachtige formule met een intense concentratie van een specifiek ingrediënt of specifieke ingrediëntengroep. Je kan ze apart gebruiken – na je reiniging en exfoliant – of meng ze met je serum of nachtcrème.

Er zijn een aantal verschillende boosters, die op specifieke punten werken. Je kan er ééntje toevoegen aan je routine, maar je kan er ook verschillende kiezen en ze samen gebruiken of afwisselen. Weet je niet welke booster het beste is voor jouw huid? Neem dan op hun site contact op met de klantenservice. Zij geven je met veel plezier advies!

Ik koos voor de 10% Azalaic Acid Booster, die pigmentvlekjes vervaagt, de huid kalmeert en huidverkleuring na puistjes vermindert. Ik voegde hem toe aan mijn huidverzorging voor een verhelderde huid.

Ingrediënten

ADENOSINE

Ingrediënt afgeleid van gist. Functioneert als een sterk kalmerend en huidherstellend middel.

RUUZENÏALEZA
Ingrediënt met drievoudige werking: werkt antioxiderend, kalmerend en is effectief tegen huidverkleuringen.

SALICYLZUUR/BHA
Vooral een exfoliant die dode huidcellen verwijdert van het huidoppervlak én binnenin de porie. Ideaal in de strijd tegen puistjes en mee-eters. Werkt ook sterk kalmerend.

Conclusie

De Paula’s Choice Boosters zijn echte krachtige bommetjes vol ingrediënten die je huid intensief zullen verbeteren. Neem zeker een kijkje in het aanbod, want zelfs met een goede basis huidverzorging kunnen deze kleine mirakeltjes een groot effect hebben op je huid.

Bestel jouw ideale booster hier.


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.