Outfit: Strawberry Shake

Een bekende quote zegt: on Wednesdays we wear pink. En dat doe ik, want vandaag draag ik een snoeperige roze jurk, met roze schoenen en een matching drankje. Heel soms vind ik het superfijn om roze kleding te dragen. Het ziet er altijd zo girly uit, en ik vind het ook gewoon zo’n happy kleur.

Ben jij ook zo’n pink lover? Ik alleszins wel! Deze outfit is voor sommigen misschien nét wat té roze, maar ik kan het wel appreciëren. Zeker op een zonnige dag!

Mijn vrolijke roze jurkje is van Missguided. Dit soort milkmaid jurkjes zie je tegenwoordig vaak voorbijkomen, en ik ben er zeker fan van. Het ziet er elegant en vrouwelijk uit, zonder te strak of te bloot te zijn. Ik hou wel van dit soort romantische jurkjes.

Misschien heb je deze schoenen al eens voorbij zien komen. Het zijn mijn sandalen van Steve Madden. Ik vind ze écht fantastisch, maar heel vaak kan ik ze niet dragen. Ze vallen op, en gek genoeg zitten ze eigenlijk best wel goed.

De zonnebril die ik draag heb ik gewoon op Aliexpress besteld. Ik draag hem niet heel vaak, maar hij is nog wel leuk. Zeker om de roze look hélemaal af te maken!

Shop de look: 

[FinalTilesGallery id=’17’]

Draag jij graag roze?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.