Outfit: Let’s Go For a Ride

Onlangs werd ik uitgenodigd om Scooty uit te proberen. Je kent ze wel: de elektrische scooters die je kan huren die verspreid over de stad staan. Natuurlijk wilde ik dat doen (al was het voornamelijk achterop bij mijn vriendje) en vandaag toon ik je mijn outfit – die heel geschikt was voor een ritje op de scooter. 

Vind je dat het me staat, zo’n scooter? Ik vind het nog wel stoer!

Mijn outfit is ook vrij stoer, met een wit topje en een gescheurde jeans. Het lijkt wel alsof ik al een paar keer ben gevallen (haha) maar de scheuren in de broek waren dus de bedoeling. Ik vind een jeans met scheuren altijd heel stoer staan. Deze is van Femme Luxe Finery, dus hij was heel betaalbaar. De fit is vrij los, en ik had hem beter een maat kleiner genomen, maar ergens vind ik het ook wel fijn dat hij zo comfy zit.

Het topje dat ik draag is van Organic Basics. Ik bestelde even geleden een aantal items uit de Soft Touch Tencel collectie, en ook dit topje zat bij die bestelling. Net zoals het ondergoed setje is dit topje ongelooflijk zacht, en daardoor ontzettend comfortabel, en uiteraard ook duurzaam en verantwoord.

Ik draag mijn sneakers van Adidas, dit zijn de Court Vantage sneakers en die vind ik heel goed zitten, én ze zijn neutraal en comfortabel. Perfect als outfit op de scooter. Op mijn neus zie je mijn zonnebril van Ray Ban, nog altijd een favoriet om die rays te bannen.

Jeans: Femme Luxe Finery // Top: Organic Basics // Sneakers: Adidas // Zonnebril: Ray Ban

Heb jij al eens op een Scooty gereden?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.