Ik ben getuige voor de bruiloft van mijn zus!

Mijn zus en haar vriend zijn verloofd, en vorige week hebben ze ook een datum vastgelegd. Volgend jaar in de zomer trouwen ze! Als getuige ben ik alvast op zoek gegaan naar de dingen die het feest fantastisch zullen maken. Ik heb nog niet veel ervaring in het zijn van een getuige, maar ik wil er zeker mee voor zorgen dat hun bruiloft perfect wordt. Deel vooral alle tips die jullie voor mij hebben, want ik wil het goed doen! 

De eerste stappen

De datum ligt vast, en nu is de volgende stap op zoek gaan naar een locatie. Floor en Timothy hebben besloten om het avondfeest in de tuin van mijn ouders te doen (laten we hopen op goed weer) en voor de receptie – die rond de middag zou doorgaan – zijn ze nog op zoek naar een mooie locatie. Nu is de volgende stap om een gastenlijst te maken, en dat is nog wel een hele opdracht. Floortje heeft wel al Save The Date kaartjes gemaakt. Ook heb ik hen aangemoedigd om een thema te kiezen, of dat nu een kleur, een film, of iets anders is. Dat maakt het plannen gemakkelijker!

De jurk

Uiteraard moet er nog een jurk gekozen worden. Ik weet dat Floor niet echt het klassieke type is, en misschien wel voor een jurk wil gaan die niet wit is. Ze is ondertussen gestart met een Pinterest bord. Dat is een goede eerste stap: ze had namelijk echt nog geen enkel idee wat ze wilt. Welke stijl, welke vorm, welke kleur zelfs. Het is allemaal nog een mysterie. Maar er zijn ondertussen al een paar ideeën.

Pinteresten maar!

Ondertussen heb ik ook zelf de vrijheid genomen om een algemeen Pinterestbord te maken. Op dit bord heb ik alvast zelf een paar ideetjes gepind. Zo kwam ik het idee van gepersonaliseerde bierviltjes tegen, met de namen van de bruid en bruidegom, of een kaartje dat je kan invullen met een wens voor de net-getrouwden. Bierviltjes bedrukken kan je gemakkelijk online doen. Ik zou een ontwerp maken, en dat kan je dan doorsturen. Iets wat ik ook leuk vind is om op de RSVP-kaartjes ook een plaats te voorzien waar de gasten een liedje kunnen aanvragen voor bij het avondfeest. Het idee van een gastenboek waar een instant camera bij ligt lijkt me ook super: maak een foto en plak die bij je pagina in het gastenboek!

Lijkt het jullie leuk als ik jullie meeneem in het avontuur van de bruiloft plannen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.