Jeffree Star Jawbreaker: Mini-Breaker & Velour Liquid Lipstick Fully Nude

Vandaag is een speciale dag, want ik deel vandaag mijn allereerste ervaring met de producten van Jeffree Star. Ik was heel benieuwd, en kreeg een aantal producten uit de Jawbreaker opgestuurd. Vandaag heb ik het over het Mini-Breaker oogschaduwpalette, en de Velour Liquid Lipstick in de kleur Fully Nude. Ben jij ook zo benieuwd naar mijn eerste ervaring met deze producten? 

Ik ben al langer een fan van Jeffree Star en zijn content op YouTube. Zijn make-up is altijd on fleek en ik werd steeds benieuwder naar zijn eigen lijn. Zijn nieuwe Jawbreaker lijn was echt helemaal mijn ding, en ik was dus heel blij toen ik hem aankreeg.

Jeffree Star Jawbreaker Mini-Breaker, € 29,00
Jeffree Star Jawbreaker Velour Liquid Lipstick Fully Nude, € 17,95

De twee producten die ik heb uitgeprobeerd zijn het Mini-Breaker palette en de Velour Liquid Lipstick in de kleur Fully Nude.

De verpakkingen zijn typisch voor Jeffree. Het palette heeft de gekleurde vlekjes van een toverbal (ja, want zo noemden wij dat vroeger) op een witte achtergrond. De lipstick heeft de bekende Jeffree Star verpakking, maar met een neongele twist. Ik hou wel van deze opvallende verpakkingen, ik word er blij van.

De Jeffree Star Jawbreaker is een kleurrijke, zomerse collectie. Oké, het is al september, maar de zomer is officieel nog niet voorbij. En met kleuren als Orange Crush en Bubble Gum kan je toch alleen maar aan vrolijke zomerdagen denken?

De kleuren in het palette zijn op z’n minst gezegd aanwezig. Er zitten twee neutrale tinten in het palette, en de rest is fel, shiny of diep. Dit zijn de kleuren in het Mini-Breaker palette:

Double Scoop: terracotta nude
Orange Crush: matte orange with gold reflects
Foreplay: Cool, mauve-y pink
Oral: duochrome, mirror-like, reflective silver
Purple Punch: matte purple
Slice: unique burnt yellow-orange
Bubble Gum: matte pink
Bite Me: dark, rich purple
Hot Fudge: dark, cool-tone brown

Met één veegje zijn alle kleuren intens gepigmenteerd. Wauw, wat een kwaliteit! Vooral Oral is een superopvallende tint. Kijk nu naar die glans. Ik ben onder de indruk. Ook de matte tinten doen het goed. Hier word je toch vrolijk van?

Met het palette kan je snoeperige oogschaduwlooks maken. Ik ging voor een paarse, gedefinieerde look op mijn ene oog, en een look met roze en oranje op mijn andere oog. Ze zijn zeker opvallend en kleurrijk, en ik ben dankbaar dat deze looks weer in de mode zijn.

Op mijn ogen doen de oogschaduws het ook heel goed. Ze zijn sterk gepigmenteerd, ze blijven goed zitten en ze blenden goed. Ik kan zeggen dat dit echt een van de beste oogschaduwpaletten is die ik ooit heb gebruikt.

Hierboven zie je hoe de Jeffree Star Jawbreaker Velour Liquid Lipstick Fully Nude eruitziet op mijn lippen. Het is een vrij neutrale tint – vandaar de naam Fully Nude – met een warme ondertoon. Los van de kleur vind ik de kwaliteit heel goed. Het pigment is intens, de lipstick dekt perfect en brengt gemakkelijk aan, en droogt mat op waardoor hij heel goed blijft zitten.

De kleur is een hele mooie nude, die toch een beetje kleur aan mijn gezicht toevoegt.

Hierboven zie je de twee oogschaduwlooks én de lipstick nog eens in hun volle glorie. Ik ben onder de indruk, ik vind de producten niet alleen heel mooi, maar ook gewoon fantastisch van kwaliteit. Eindelijk begrijp ik volledig waarom mensen zo enthousiast zijn over Jeffree Star.

Conclusie

Het goede nieuws: de Jeffree Star Jawbreaker: Mini-Breaker en de Velour Liquid Lipstick in de kleur Fully Nude zijn niet alleen mooi van kleuren, maar ook uitstekend van kwaliteit. Het slechte nieuws: ik denk dat ik vanaf nu al mijn geld wil uitgeven aan de producten van Jeffree Star.

De producten van Jeffree Star vind je bij geselecteerde parfumerieën en online.

Jeffree Star Jawbreaker Mini-Breaker, € 29,00
Jeffree Star Jawbreaker Velour Liquid Lipstick Fully Nude, € 17,95

Heb jij de producten van Jeffree Star al geprobeerd? 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.