Outfit: Bohemian but Glitter

Ik hou ervan om stijlen met elkaar te combineren. Soms is het goed om tegen de regels in te gaan. Dan ontdek je dat het eigenlijk niet altijd binnen de lijntjes moet zijn. Experimenteren is leuk, en onlangs ontdekte ik een combinatie waar ik nu volledig fan van ben: boho en glitter! 

Een witte jurk, witte sneakers en een rieten tasje met schelpjes. Het heeft iets bohemians, maar door de pailletten op mijn jurk ook weer wat glam en dankzij de sneakers wordt het weer wat meer casual. Ik vind dit een perfecte outfit voor overdag, maar hij is ook zeker geschikt voor een feestje.

De jurk die ik draag is helaas uitverkocht, maar ik heb al gekeken online en bij Peek & Cloppenburg vind je heel wat outfits als deze! Mijn tip: ga op zoek naar lichte kleuren, kant, glitter of een combinatie ervan! Ik vind een witte jurk écht een musthave. Het is een beetje als een LBD (little black dress) maar dan een frissere, lichtere variant ervan. Ik koos er deze keer eentje met pailletten. Het model van deze jurk is vrij neutraal, dus dan mag de stof wel wat specialer zijn. Dankzij de glitter wordt mijn outfit iets minder basic, en ik vind het echt een toplook!

Hoe leuk is mijn tasje? Het is van Amerii en het is handgemaakt met échte schelpen. Rieten tasje maken je outfit altijd iets meer boho en geven je een speelse look. Ik hou echt van dit ronde model, het ziet er zo schattig en elegant uit. Een leuke tas kan zoveel doen voor je outfit.

Ik koos ervoor om mijn outfit wat meer casual te maken met een paar witte sneakers van Adidas. Naar mijn mening zijn witte sneakers altijd gepast, en toch nét wat comfortabeler dan een paar hakken. Wil je deze outfit naar een feestje dragen? Ga dan voor een paar sandalen met hak en je ziet er 100% boho chic uit!

Jurk: Flounce London // Tasje: Amerii // Sneakers: Adidas


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.