Chrysanten van Belgian Mums

Bloemenlovers, opgelet! De chrysanten van Belgian Mums zijn écht de moeite waard. Ik kreeg onlangs een grote bestelling van hun chrysanten aan, en vertel je er vandaag een beetje meer over. Wil jij je interieur of tuin versieren met een paar prachtige plantjes? 

Bloemen maken mij blij. Ik hou van de vrolijke kleurtjes en chrysanten zijn prachtig. Belgian Mums vond dat ook. Ze zijn het consumentenmerk van Gediflora, een grote B2B speler die bolchrysanten en stekjes levert. Dit is wat ze op hun website zetten:

‘Mum’ is een afkorting van de Engelse benaming voor chrysant:”Chrysanthemum”. Belgian verwijst naar de Belgische roots van het moederbedrijf Gediflora. Het merk Belgian Mums is een gouden combinatie van unieke genetica, strenge selectie en gedurfde creativiteit.

Je verzorgt je chrysanten door ze in de zon of bij een raam te zetten, maar liever niet in de wind en de regen. Geef je chrysanten niet teveel water, en laat het water nooit onderaan in de pot staan. Zorg er gewoon uit dat de kluit niet uitdroogt, en je zal lang kunnen genieten van je plantjes!

Voor meer informatie over de chrysanten van Belgian Mums op hun website.

Hou jij van chrysanten?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.