Outfit: Is it Autunm yet?

Het is officieel nog zomer (nog een dag of 20) maar als je naar buiten kijkt is dat zomerse gevoel niet het eerste waar je aan denkt. Heel jammer, maar laten we het positief bekijken: het is weer tijd voor herfstoutfit! Omdat het toch al bewolkt, grijs en regenachtig is, deel ik vandaag mijn eerste herfstoutfit. 

Ik hield mijn outfit simpel, en droeg mijn nieuwste laarsjes van S. Oliver Black Label. Deze laarsjes zijn niet alleen keimooi, heel herfstig en elegant, maar ze zijn ongelooflijk comfortabel. Langs de binnenkant zijn ze gevoerd met een zacht fleece-achtig stofje en de zool langs binnen voelt aan als eentje van silicone. Het voelt alsof je op wolkjes loopt!

De blazer die ik draag is van Asos Design. Eigenlijk is hij van mijn zus, maar hij paste zo goed bij mijn outfit dat ik hem even mocht lenen. De laatste tijd ben ik steeds meer roze aan het dragen – voor het geval dat het je nog niet was opgevallen – en deze blazer past perfect in dat plaatje. Aan het einde van de dag heb ik hem wel teruggeven aan mijn zus. Zo lief ben ik dan wel.

Onder mijn blazer draag ik een heel simpel, zwart t-shirt van H&M. Ik heb heel wat basics van H&M, en die vind ik meestal wel fijn om te combineren.

Mijn jeans is van Bershka, en het is eigenlijk een oude jeans van mij die Floor heeft gebruikt om mee te schilderen. Vandaar de witte verfvlekken erop. Ik vond het er eigenlijk wel leuk uitzien, dus ik heb het zo gelaten. Ik ken genoeg winkels waar je zo’n jeans met verfvlekken voor keiveel geld kan kopen, dus dat hebben we dan ook weer uitgespaard!

Als enige accessoire draag ik een nieuw horloge van Danish Design. Ik vind deze echt prachtig! Het is zo’n elegant horloge, dankzij het bandje dat wat dunner is, en het ruwe effect op de wijzerplaat. Prachtig, zeg ik.

Mijn parfum, trouwens, is ook van S. Oliver Black Label. Dit is al langer een van mijn favoriete parfums, en mijn vriend heeft de variant voor mannen. Lees hier mijn uitgebreide review over de S. Oliver Black Label parfums.

Laarsjes: S. Oliver Black Label // Blazer: Asos Design // T-Shirt: H&M // Jeans: Bershka // Horloge: Danish Design // Parfum: S. Oliver Black Label

Ben jij al helemaal klaar voor de herfst?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.