Outfit: Wearing Pink on a Tuesday

Voordat ik op reis vertrok naar Sicilië, plaatste ik nog een grote bestelling online zodat ik zeker genoeg outfits had om mee op vakantie te nemen. De jurk die ik je vandaag toon is een van die outfits, en hij is echt heel cute. Ik weet dat roze altijd een beetje gevaarlijk is, omdat ik er dan soms nogal jong en heel meisjesachtig kan uitzien (om de naam Barbie niet te moeten noemen) maar who cares. Ik draag gewoon wat ik wil! 

Dit jurkje vond ik online bij Romwe. Ik weet dat mijn vriend houdt van jurkjes, en al zeker als ze roze zijn, dus ik besloot om uit mijn comfort zone te stappen en deze aan te trekken. De kwaliteit is niet om over naar huis te schrijven, maar het ziet er wel leuk uit. De stof is een héél klein beetje doorzichtig, maar verder is alles prima. Als de zon schijnt en het is warm, is dit een prima outfit.

Ook mijn sandalen zijn van Romwe. Ik heb niet echt meer sandalen die nog goed zijn, dus ik besloot om er voor de vakantie nog een paar te kopen. Ik moet zeggen dat ze best goed zitten! Ze waren heel goedkoop, dus de verwachtingen waren vrij laag, maar ze zijn goedgekeurd.

Als laatste draag ik mijn zonnebril van Ray Ban. Dat is nog steeds mijn favoriet, omdat hij gewoon overal goed bij past. Je zal me hem nog vaak zien dragen, want ik krijg er ook altijd complimenten over!

Jurk: Romwe // Sandalen: Romwe // Zonnebril: Ray Ban


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.