Kérastase Resistance Extentioniste

Ik heb mijn haar het liefst lang. Maar lang haar hebben is niet altijd zo tof: je moet het echt heel goed verzorgen, en het vraagt heel wat meer tijd dan een korte coupe. Om mijn lange lokken gezond te houden, gebruik ik het liefst verzorging die specifiek gericht is op lang haar. Die producten geven mijn haar namelijk exact wat het nodig heeft. Een van mijn favoriete lijnen is de Kérastase Resistance Extentioniste lijn. Ik kreeg vier producten opgestuurd om uit te proberen, en mijn haar heeft een nieuwe crush!

De Kérastase Resistance Extentioniste producten maken je haar sterker, verminderen haarbreuk en zorgen er op die manier voor dat je haar langer kan worden. Concreet: met deze producten kan je haar zonder problemen wel 4cm groeien in 3 maanden. Creatine en Ceramide verhogen het aantal elektrostatische zwavelbruggen in je haar, waardoor elk haar versterkt wordt.

Ik probeerde de voorbije weken vier producten:

Kérastase Resistance Bain Extentioniste, € 15,70
Kérastase Resistance Masque Extentioniste, € 28,16
Kérastase Resistance Fondant Extentioniste, € 21,40
Kérastase Resistance Serum Extentioniste, € 25,90

Mijn haar was al lang om mee te beginnen, maar ik voel wel dat mijn haar echt sterk aanvoelt nu ik de Kérastase Resistance Extentioniste heb gebruikt. Als ik het borstel, breekt het minder snel af. Uiteraard is mijn haar niet zomaar een meter gegroeid, en je haar groeit sowieso altijd, maar ik heb wel het gevoel dat deze Kérastase Resistance Extentioniste producten een boost geven. Een fijne bonus: ze ruiken héérlijk. Dankzij de shampoo is mijn haar gereinigd en schoon, zijn mijn wortels minder vet, en door het masker een paar minuten te laten intrekken voelt het heerlijk zacht. Ik gebruik de fondant als extra toevoeging in de douche, en die zorgt voor de gladste punten ooit. Afsluiten doe ik met de serum, dat niet vet is en mijn haar lekker doet ruiken.

De producten van Kerastase zijn verkrijgbaar bij geselecteerde haarsalons en online.

Kérastase Resistance Bain Extentioniste, € 15,70
Kérastase Resistance Masque Extentioniste, € 28,16
Kérastase Resistance Fondant Extentioniste, € 21,40
Kérastase Resistance Serum Extentioniste, € 25,90

Heb jij het liefst lang haar?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.