Outfit: White / Colourful

Ik heb de allercoolste nieuwe sneakers! Ze zijn zo kleurrijk, dat ik er niet eens iets van kleur bij moet aandoen. Ik koos daarom voor een hele minimalistische witte jurk, zodat mijn kleurrijke, chunky sneakers éxtra opvallen. Mijn outfit vandaag is neutraal maar toch opvallend, en speels maar toch niet kinderachtig. 

Ik word echt helemaal blij als ik deze outfit zie. Onlangs was ik op zoek naar een wit jurkje. Dat is echt geen gemakkelijke opdracht, want witte jurkjes zijn vaak doorzichtig, of net te speciaal. Deze jurk vond ik bij mijn favoriete budget webshop Boohoo. De stof is vrij dik, waardoor de jurk niet doorschijnend is, en het model is ook echt perfect. Het is een beetje in de stijl van de jurken van de jaren ’60. Heel flatterend, en gemakkelijk te dragen.

En wat is er leuker dan een paar kleurrijke, chunky sneakers met een paar leuke prints en een dikke zool. Dit zijn ongetwijfeld mijn meest comfortabele sneakers, en hoewel mijn vriend geen fan is – hij wil liever dat ik altijd hakken draag (not gonna happen) – heb ik deze al heel vaak gedragen sinds ik ze heb aangekregen. Ze zijn van Steve Madden, trouwens, een absolute favoriet van mij en velen anderen als het op schoenen aankomt.

Mijn tasje is er eentje van Calvin Klein. Ik vind hem zo ongelooflijk schattig en ik krijg er echt altijd complimentjes over. Dit is voor mij het perfecte formaat: mijn gsm, mijn portefeuille en mijn sleutels passen erin.

Tot slot draag ik natuurlijk een zonnebril, en deze is ook al een vertrouwde: dit is de Ray Ban Round Metallic variant. Vroeger droeg ik elke dag een andere zonnebril, maar sinds ik deze heb zie je mij bijna nooit meer met een andere bril lopen.

Jurk: Boohoo // Sneakers: Steve Madden // Tasje: Calvin Klein // Zonnebril: Ray Ban

Draag jij graag dit soort opvallende sneakers?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.