Mijn favoriete series op Netflix

Ik kijk best wel graag series, en ben steeds op zoek naar een goede serie om te kijken. Zelf kijk ik meestal series op Netflix. Dat is gewoon het handigste, vind ik, en het aanbod is echt ongelooflijk uitgebreid. Doordat je zoveel keuze hebt, is het soms moeilijk om te kiezen. Vandaag help ik je daarbij, want ik deel mijn favoriete series op Netflix! 

Mijn ultieme favoriet uit het Netflix aanbod is Black Mirror. Elke aflevering is een verhaal op zich dat draait rond technologische ontwikkelingen (en hoe die zich tegen ons kunnen keren). De afleveringen leveren altijd een goede portie kritiek op de maatschappij, en laten je achter met stof tot nadenken. Niet alle afleveringen zijn even sterk, maar er zitten echte pareltjes tussen. Wel even een waarschuwing: sommige afleveringen kunnen nogal zwaar zijn.

Aanvankelijk was ik geen fan, maar na een paar afleveringen ontdekte ik hoe goed Rick and Morty eigenlijk is. Op het eerste zicht is het een grappige serie over de superslimme Rick en zijn iets minder slimme kleinzoon Morty, maar als je dieper kijkt is Rick and Morty een meta-modernistisch meesterwerk. Het voortdurende afwisselen tussen modernisme (hoop en de idee dat het leven zin heeft) en postmodernisme (alles is willekeurig, dus niets heeft zin) maakt de serie zo interessant en verslavend. Binge-watch-proof! En in november van dit jaar komen er wel 70 nieuwe afleveringen, yes!

Op dit moment ben ik begonnen met het kijken van de serie Dark. Ik heb hem nog niet helemaal uitgekeken, maar ik kan je nu al vertellen: deze moét je gezien hebben. Het is een mysterieuze serie die vol spanning zit. Je kan gewoon niet stoppen met kijken, en ik ben ontzettend benieuwd hoe het verdergaat.

Tip: zorg voor een donkere ruimte met gordijnen die geen licht doorlaten. In dit artikel lees je mijn tips voor de ideale gordijnen voor elke kamer! 

Iets lichter dan, is Unbreakable Kimmy Schmidt. Een ultra-positieve en oprecht grappige reeks over Kimmy, die zich aanpast aan het leven in New York, nadat ze is gered uit een apocalyptische sekte in Indiana. Het klinkt misschien niet als iets waar je mee kan lachen, maar de fantastische Tina Fey heeft er een pareltje van gemaakt.

Heb je nog geen Netflix? Maak dan snel een account aan of kies voor Netflix bij KPN om Netflix te kijken op je interactieve tv!


Dit artikel is een samenwerking. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.