Murad Retinol Youth Renewal Serum

Laat me je voorstellen aan Murad, een huidverzorgingsmerk dat gebaseerd is op de wetenschap. Een mooie, gezonde huid, dat is wat ze je willen geven. Met hun uitgebreid gamma aan producten dat propvol goede ingrediënten zit, klonk het merk me alvast heel interessant. Ik deed de test, en vertel je vandaag iets over het eerste producten van Murad dat ik ooit testte: het Retinol Youth Renewal Serum.

Murad is ontstaan doordat dokter Murad besloot om een revolutie in huidverzorging te starten. Zijn motto was “skincare is healthcare” en ik ben het er volledig mee eens. Wetenschappelijk bewezen, om mensen te helpen hun beste huid te bereiken. Dat wil ik ook ervaren!

Het Murad Retinol Youth Renewal Serum is een serum met als voornaamste actieve ingrediënt retinol. Ik heb de ingrediëntenlijst overlopen, en die ziet er echt top uit. Het serum is een wondermiddel tegen rimpeltjes en fijne lijntjes.

Murad Retinol Youth Renewal Serum, € 120,00

Retinol is ook bekend onder de naam vitamine A, en het is een van de beste stoffen die je je huid kan geven. Het ingrediënt zorgt voor de vernieuwing van cellen, met andere woorden: een jongere huid.

Naast retinol bevat het serum ook een heel aantal andere ingrediënten die je huid hydrateren en voeden. Het zal je huid dus niet alleen verbeteren, maar ook verzorgen.

Behalve een sterke ingrediëntenlijst is er nog een voordeel: de verpakking van het serum is luchtdicht. Dat is ook een belangrijk aspect, want als er lucht bij de formule komt, dan kan het product daarop reageren en minder efficiënt worden. Extra punten voor Murad!

Als ik een negatief punt moet aanhalen, is dat de prijs. De producten van Murad zijn namelijk niet heel budgetproof. Maar als je bereid bent om een paar extra euro’s neer te leggen voor huidverzorging die echt werkt: ik sta er volledig achter. Zelf ben ik ook van mening dat goede huidverzorging een investering is in je huid. Denk maar zo: door een kleine investering te doen in goede huidverzorging, bespaar je later in je leven een heleboel geld op dure behandelingen als botox, fillers, lasers, … Bovendien heb je maar één pompje nodig om je hele gezicht te verzorgen met het serum, dus je kan er héél lang mee doen.

Uiteraard wilde ik dit product graag op mijn huid uittesten. Zelf heb ik gelukkig nog niet echt lijntjes of rimpels, maar met anti-aging kan je niet vroeg genoeg beginnen.

Het serum is licht, trekt snel in en voelt aangenaam op mijn huid. Na gebruik is mijn huid gehydrateerd en zie ik er glowy uit. Het resultaat: mijn huid ziet er stralend uit, en ik merk ook dat mijn poriën fijner zijn na een paar dagen met dit serum.

Conclusie

Ik ben heel enthousiast over het Murad Retinol Youth Renewal Serum. Mijn eerste kennismaking met Murad smaakt naar meer, want de formule van dit serum werkt echt huidverbeterend en bevat ingrediënten die aan de top staan in de huidverzorgingswereld. Een luchtdichte verpakking, een duidelijke omschrijving, en je hebt een serum waar niks op aan te merken is. Behalve de prijs dan, misschien, want hij is niet bepaald budgetproof. Maar zoals ik al zei: huidverzorging is een investering in je huid én je doet best lang met het serum omdat je er niet veel van nodig hebt.

Murad Retinol Youth Renewal Serum, € 120,00

Gebruik jij retinol in je huidverzorgingsroutine?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.