Interieurgoals: wit en roze

Vorige week zijn Nikola en ik door onze zetel gezakt, haha. Eén van de pootjes van de zetel begaf het toen hij mij wou knuffelen, en hoewel we het probleem voorlopig hebben opgelost, moeten we toch beginnen rondkijken naar een nieuwe zetel. Stiekem vind ik dat niet zo erg, want ik vind dat mijn zetel niet goed bij mijn interieur past. Ik wil namelijk het thema “wit en roze” door mijn interieur trekken, en mijn zetel is donkergrijs. Vandaag deel ik inspiratie en tips voor een wit en roze interieur. 

Ik weet het, het is cliché: ik ben een meisje dat van roze houdt. Maar wat kan ik eraan doen? Van roze spullen, omgevingen en snoepjes krijg ik een blij gevoel. Mijn interieur is stilaan steeds meer roze aan het worden, en ik vind dat het er zo cute uitziet in combinatie met mijn wit appartement.

De combinatie wit en roze past goed bij mij, omdat het zachte kleuren zijn waar ik zelf goed mee sta, én door lichte tinten te gebruiken creëer ik meer licht in mijn ruimtes. Mijn appartement heeft alleen maar witte muren, een witte keuken en voornamelijk witte meubels. Een paar items zijn roze: mijn twee nieuwe stoelen van Lidl, de lamphouder die je hierboven op de foto ziet en mijn dekbed. Die roze accenten maken het voor mij echt persoonlijk, dus ik wil er méér!

Idee 1: een roze muur, een witte vloer (of andersom)

De combinatie roze-wit ziet er keimooi uit op je muren en vloer. Wat ik heel graag zou willen is een roze muur, want zeker in combinatie met een witte vloer vind ik dat prachtig! Kies een muur uit en geef hem een likje verf, dat kan je perfect zelf doen. Voor je vloer kan je kiezen voor goedkoop laminaat, want daar kan je veel kanten mee uit. Een perfect witte vloer is misschien wat overdreven (en ongemakkelijk, want als er vuil is zie je dat altijd liggen) maar een wit houtpatroon is stijlvol en breekt het harde van het wit.

Idee 2: een roze bed

Een tijdje geleden heb ik een roze overtrek voor mijn dons en roze kussenslopen gekocht en daar ben ik héél blij mee. Het is echt de gemakkelijkste manier om je slaapkamer meteen wat meer roze te maken. Mijn slaapkamer is vrijwel volledig wit, dus dat is al in orde!

Idee 3: een roze lamp (die ook roze licht geeft)

Ik vind roze neonlampen echt cool. Ze zien er niet enkel grappig en speels uit, maar ze geven ook een roze gloed die je interieur een touch of pink kan geven. Ik ben er alleen nog niet uit welke tekst ik zou kiezen, dus als je een idee hebt, laat het achter in de comments!

Hou jij (stiekem) ook zo van roze? Zou je het toepassen in je interieur?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.