Outfit: Rise Like a Phoenix

Ik ben hélemaal verliefd op mijn outfit vandaag, en ik kan niet wachten om hem te tonen. Onlangs had ik een blouse besteld met één mouw. Klinkt riskant, en dat vond ik dus ook. Maar toen ik de blouse aankreeg was het liefde op het eerste gezicht. Wat is hij ongelooflijk mooi! Vandaag draag ik mijn nieuwe en meteen ook favoriete blouse, dus lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn nieuwe liefde. 

Wauw, wat is hij prachtig! Mijn blouse is van Nikkie. De kleuren geel en zwart zou ik zelf niet meteen samenzetten, maar bij deze mooie, gestructureerde blouse werkt het gewoon. De blouse is asymmetrisch, met één mouw, en sluit via een ritssluiting op de rug. Hij zit als gegoten, en voelt strak aan zonder oncomfortabel te zijn. Ik voel mij zo elegant in deze blouse, ik wil nooit meer iets anders aandoen.

Ik besloot om de outfit vooral rond de blouse te laten draaien. Daarom koos ik voor een basic zwarte skinny jeans (op aanraden van mijn vriend) en een paar witte sneakers. Het geeft mijn look een net wat hogere “draagbaarheidsfactor” voor een gewone dag. Ik kan echt niet wachten om de blouse te combineren met een rok of een wijde broek en hakken, om zo naar een special evenement te gaan.

Voor een beetje bling draag ik ook een horloge van Danish Design. Deze is ook echt een prachtstuk, met een roségouden mesh bandje en een zwarte wijzerkast. Ongelooflijk stijlvol en perfect afgewerkt, zoals alle horloges van Danish Design.

Copy my look

Wat vind jij van deze blouse?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

17 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.