Babor Clarifying Black Pearl masker & Stress Control ampullen

Ik heb het gevoel dat ik op een kantelpunt sta in mijn leven. Er staat ontzettend veel te gebeuren en te veranderen, en ik zal jullie er binnenkort alles over vertellen. Het nadeel is dat ik ontzettend veel stress heb. En dat merk ik aan mijn huid. Vandaag geef ik mijn huid wat extra liefde, met het Babor Clarifying Black Pearl masker en de Stress Control ampullen. 

Het is al een tijdje geleden dat ik een product van Babor uitprobeerde, dus het werd weer eens tijd. Mijn huid heeft het nodig!

Ik probeer vandaag het Clarifying Black Pearl masker uit, dat mij elke keer doet denken aan Pirates of the Carribbean, en de Stress Control Ampoule Concentrates.

Babor Clarifying Black Pearl masker, € 32,00
Babor Stress Control Ampoule Concentrates, € 34,90

Het Clarifying Black Pearl masker is een peel-off masker, dat extracten van zwarte parels bevat. Zwarte parels zijn rijk aan mineralen en panthenol, en op die manier wordt je huid verzorgd, maar het masker zorgt er ook voor dat je poriën worden vrijgemaakt en overtollig talg wordt verminderd.

Je kan het masker op je hele gezicht gebruiken, maar ook als spot treatment. Als je bijvoorbeeld een vette T-zone hebt, kan je het masker aanbrengen op je neus, kin en voorhoofd voor een mat effect.

Altijd stijlvol, zo’n masker ophebben. Het Babor Clarifying Black Pearl masker ziet er donkergrijs uit met een fijne shimmer erin. Na een paar minuten is het masker opgedroogd, en kan je het er in één keer af trekken. Het masker kleeft wel stevig vast, dus voorzichtig zijn is hier de boodschap. Achteraf voelde mijn huid wel zacht, en zag ik er stralend uit. Echt waar!

De ampullen van Babor zijn ondertussen een heel bekende aanwezigheid op gebied van huidverzorging. Ik gebruik ze zelf heel graag, want ze geven net dat extraatje dat mijn gezicht extra glowy kan maken. Deze keer kreeg ik de Stress Control ampullen opgestuurd, en die kwamen als geroepen. Ik heb op dit moment even heel veel te doen en ik merk aan mijn huid dat die even onrustig is als ikzelf.

Je gebruikt de ampullen door het glazen flesje open te breken – geen zorgen: dankzij het plastiekje doe je je zeker geen pijn. In het flesje zit een vloeibaar serum, dat je volledig op je gezicht, hals en decolleté aanbrengt.

Ik vind het altijd een uitdaging om het serum volledig aan te brengen, maar ik voel dat mijn huid er meteen heel goed op reageert. Ik heb alle ampullen ondertussen gebruikt, en hoewel ik zelf nog steeds best wel wat onrustig ben, is mijn huid weer helemaal in topconditie. Het is zo fijn dat Babor voor elk probleem een kleine kuur heeft met zeven ampullen zodat je in een week weer helemaal blij bent met je huid.

Conclusie

Ik ga eerlijk zijn: ik wist op voorhand dat deze producten voor mij zouden werken, want Babor doet altijd veel goeds voor mijn huid. Het Clarifying Black Pearl masker is een heel fijn peel-off masker dat je huid helder en stralend maakt. Ik ga het zeker nog gebruiken, maar dan vooral op mijn T-zone, die wat vetter is.
Na de Stress Control ampullen een week te gebruiken, is mijn huid mij duidelijk dankbaar. Ik zie er gewoon nét wat stralender uit, er zijn geen droge plekjes te zien en roodheden zijn veel minder zichtbaar. Ik zeg het: ik heb nog wel veel stress, maar je ziet het niet meer aan mijn huid!

Babor Clarifying Black Pearl masker, € 32,00
Babor Stress Control Ampoule Concentrates, € 34,90

Geef jij je huid soms een extraatje?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.