Outfit: Another Chain Dress

Ooit heb ik al eens een jurk met kettingprint gedragen, en dat doe ik vandaag opnieuw. Het is een beetje dezelfde look, maar ook weer iets helemaal anders. Deze keer draag ik een (hele) korte jurk. De print met kettingen vind ik nog steeds heel mooi, en zo lang het nog in is draag ik hem nog zo vaak mogelijk!

De print van deze jurk is heel opvallend, terwijl het model net heel simpel is. Ik hou van dit soort hemdsjurken, omdat ze altijd flatterend zijn, en gemakkelijk te dragen. Deze jurk is van Femme Luxe, en is dus heel betaalbaar. Ze hebben echt héél veel leuke jurkjes, dus neem zeker eens een kijkje op hun website. De kwaliteit is goed, de stof is dun maar niet doorzichtig, maar ik vind het enkel jammer dat als je de mouwen omplooit, je zo’n witte boord krijgt omdat de print enkel aan de buitenkant zit.

Ik combineerde mijn jurk vandaag met een paar witte sneakers (die ondertussen niet meer zo wit zijn; ik zou ze nog eens in de wasmachine moeten gooien). Je kan er zeker ook een paar hoge hakken onder dragen, maar voor mij is dit jurkje nét wat te kort om dat aan te durven.

Hou jij van kettingprint?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.